Acasa Actualitate-InternaSocial Dramă în lumea motocicliştilor. Violonistul Adrian Berescu a murit

Dramă în lumea motocicliştilor. Violonistul Adrian Berescu a murit

scris de D.S.S.
1.714 Afisari

Celebrul violonist iesean Adrian Berescu (42 de ani) si-a pierdut viata ieri intr-un accident rutier petrecut pe DN1, intre Brasov si Fagaras. El incetat din viata dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un utilaj agricol care a intrat in fata sa de pe un drum lateral, fara sa-i acorde prioritate. Ulterior, s-a stabilit ca soferul combinei nu avea permis si, in plus, era sub influenta bauturilor alcoolice. Transportat la spital, Berescu a murit citeva ore mai tirziu din cauza ranilor grave.

Adrian Berescu

Motocicleta era pentru el a doua vioara. Membru fondator al cvartetului de coarde „Ad Libitum„, Adrian Berescu era considerat totodata, de catre motociclistii ieseni, ca si lider al lor. Un altar unde cunoscutii sai (si nu numai) aprind luminari si depun flori marcheaza memoria lui Adrian, in fata Casei Studentilor – locul unde detinatorii de motoare se aduna in fiecare seara.

In lumea artistica, Adrian devenise cunoscut, impreuna cu ceilalti membri ai cvartetului, in urma numeroaselor concerte sustinute in tara si in strainatate. In 1996 obtinusera premiul I la Concursul „Max Reger” din Germania, iar un an mai tirziu – Marele Premiu al Concursului de cvartete de coarde de la Evian, Franta. Cu totii absolvisera in 1988 Universitatea de Arte „George Enescu”, dar Adrian Berescu cinta la vioara inca de la virsta de 4 ani. 

Prietenii motociclişti ai violonistului Adrian Berescu, mort ieri într-un accident de motor pe Transfăgărăşan, au postat numeroase mesaje şi înregistrări cu acesta pe forumul motociclism.ro.

De îndată ce vestea morţii sale s-a răspândit, mesajele de condoleanţe au început să curgă. Zeci de prieteni, moticlişti, muzicieni, au scris despre ce a însemnat Taz pentru ei şi despre pierderea imensă adusă de moartea sa prematură. Unii au adăugat inclusiv videoclipuri cu cvartetul Ad libitum.

La aceste mesaje se adaugă multe altele, care lasă să se înţeleagă că Adrian Berescu aka Taz a ştiut să se facă iubit de cei din jur.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS