Acasa Actualitate-InternaSocial Drumarii care au vrut spaga de la AC/DC au fost concediati

Drumarii care au vrut spaga de la AC/DC au fost concediati

scris de Ziua Veche
8 afisari

Radu Berceanu, a declarat joi intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca cei zece angajati ai DRDP Timisoara care se aflau in tura la Vama Nadlac in momentul „incidentului” cu staff-ul tehnic al trupei AC/DC au fost concediati.”Am primit un raport legat de incidentul cu AC/DC. Toti cei din tura au fost dati afara si lucrurile o sa se raspandeasca si asupra altora care lucreaza acolo”, a spus Berceanu, citat de Mediafax.

El a afirmat ca, daca lucrurile nu se vor remedia, ar putea fi concediat chiar directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Ioan Malita.

„Si daca lucrurile nu vor fi puse la punct repede de catre domnul Malita, o sa se ajunga si la domnul Malita”, a completat Berceanu, adaugand ca in tura de la Vama Nadlac in momentul respectiv lucrau zece persoane.

Berceanu a mentionat ca aceasta „intamplare” nu este singulara si ca trebuie luate masuri pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample de acum incolo.

Directorul general al CNADNR, Dorina Tiron, declara, la inceputul lunii iunie, ca, potrivit plangerii echipei care a transportat echipamentul trupei AC/DC, personalul de la Vama Nadlac a cerut cate 50 de euro pentru cele 28-29 de masini din convoi, Tiron afirmand ca, daca aceasta se confirma, vinovatii vor fi dati afara.

Ea a tinut sa sublinieze ca, desi anuntul a fost facut „de la centru”, „exista o regionala, cu directori si inspectori care ar trebui sa aiba grija ca astfel de incidente sa nu aiba loc si care trebuie sa ia masuri”.

Conform legii, oficialii CNADNR pot verifica in orice moment existenta rovinietei, care trebuie sa fie valabila in acel moment, dar nu pot cere prezentarea rovinietelor valabile in perioadele precedente.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult