Acasa Actualitate-InternaSocial Drumul Taberei: Conductă de gaze, fisurată de muncitori

Drumul Taberei: Conductă de gaze, fisurată de muncitori

scris de A.B.
1 afisari

Muncitorii care lucrează la tronsonul de metrou Universitate – Drumul Taberei au fisurat o conductă de gaze în cursul unor operaţiuni de relocare a unor cabluri de energie.

conducta gaze

antena3.ro

 „Compania care lucra la relocarea cablurilor de electricitate a fisurat o conductă de gaze în zona Valea Ialomiţei deoarece pe planurile de lucru nu apărea respectiva conductă. Au fost anunţaţi şi cei de la Distrigaz, care au şi intervenit”, a precizat, pentru Agerpres, Ştefan Rotaru, director de Investiţii Metrorex.

 Compania germană Max Bogl construieşte staţia de metrou Valea Ialomiţei şi depoul din zonă, ca parte a lucrărilor la tronsonul de metrou Eroilor (Universitate) – Valea Ialomiţei (Drumul Taberei), inaugurate în noiembrie 2011 şi care ar trebui să fie finalizate în 2015.

 Tronsonul de metrou Drumul Taberei – Eroilor, ce va face parte din Magistrala 5 Drumul Taberei – Pantelimon, va costa aproximativ 919 milioane lei.

 Noul tronson va deservi 200.000 de locuitori

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult