Acasa Actualitate-InternaSocial Drumuri închise. A2, 47 de drumuri naţionale şi 121 de drumuri judeţene – blocate

Drumuri închise. A2, 47 de drumuri naţionale şi 121 de drumuri judeţene – blocate

scris de D.S.S.
1 afisari

Autostrada A2, 47 de drumuri naţionale şi 121 de drumuri judeţene sunt blocate din cauza condiţiilor meteorologice, a precizat luni, într-o conferinţă de presă, Mihai Capră, secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

Vezi ce drumuri sunt inchise

Sunt 47 de drumuri naţionale blocate, dar aici situaţia este într-o continuă dinamică, unele se deschid, altele se închid, pe măsură ce frontul atmosferic se deplasează spre vest‘, a declarat Mihai Capră. El a spus că traficul aerian nu prezintă probleme. ‘Avem 113 localităţi izolate şi 11 urgenţe medicale la care se acţionează. Personalul MAI aflat la ora aceasta în dispozitiv în acţiuni este de 4.013 lucrători şi avem un disponibil de 13.252 de cadre gata să intervină când nevoile o cer. Avem până la această oră un număr de 104 intervenţii’, a anunţat secretarul de stat.

El a informat că, din raportările prefecţilor, 2.076 de şcoli sunt închise în ţară, în judeţul Vrancea în totalitate, în judeţul Buzău la fel, mai puţin în municipiul Buzău. ‘Asigur populaţia României şi în primul rând locuitorii din zonele afectate de fenomenele meteorologice că recentele evenimente politice nu au avut şi nu vor avea niciun impact asupra activităţii cadrelor ministerului implicate în acţiunile de ajutorare a populaţiei în aceste momente dificile‘, a afirmat Mihai Capră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult