Acasa Actualitate-InternaSocial Dumitru Costin ramane sef la BNS

Dumitru Costin ramane sef la BNS

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Consiliul National al Blocului National Sindical (BNS) a decis sa-i acorde un vot de incredere atat presedintelui Dumitru Costin, care isi depusese mandatul in urma cu mai putin de o luna, considerand ca miscarea sindicala din ultima perioada fusese un esec, cat si membrilor Biroului Executiv.


Reprezentantii BNS au analizat activitatea confederatiei in ultimele sase luni, precum si rezultatele actiunilor organizate de confederatie in aceasta perioada si au decis sa acorde un vot de incredere atat presedintelui, cat si membrilor Biroului Executiv, astfel ca, incepand cu data de 9 iulie, Dumitru Costin si-a reluat mandatul de presedinte al BNS, pana la Congresul Confederatiei care va avea loc in toamna anului viitor, potrivit unui comunicat de luni al BNS, citat de Mediafax. Dumitru Costin a anuntat, in 16 iunie, ca demisioneaza de la conducerea BNS, pentru ca protestele de pe 15 iunie din fata Palatului Parlamentului au fost un esec, iar masurile de austeritate nu au putut fi evitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult