Acasa Actualitate-InternaSocial După Bac. Se anunţă jale şi la titularizare

După Bac. Se anunţă jale şi la titularizare

scris de C.P.
119 Afisari

Potrivit datelor centralizate la MECTS, la proba scrisă a concursului de titularizare au fost înscrişi 38.101 candidaţi, dar la teste s-au prezentat 29.291 de persoane.

Salariile profesorilor vor fi plafonate prin lege

foto: România liberă

Dintre cei prezenţi, 5.460 s-au retras din concurs, 2.206 din motive medicale şi 3.254 din motive personale. De asemenea, 95 au fost eliminaţi, 55 pentru fraudă, iar restul întrucât aveau dosare incomplete.

În Capitală, au fost înscrişi la titularizare 3.001 candidaţi, dar la concurs s-au prezentat 2.308. Din totalul celor prezenţi, 269 s-au retras şi 20 au fost eliminaţi, 12 pentru fraudă, iar restul din alte motive.

Candidaţii care s-au retras după prima oră de concurs fără să scrie nimic pe lucrare, dar semnând pentru faptul că vor să plece din motive medicale sau personale, nu vor primi nicio notă, iar dacă au susţinut şi în 2010 un test similar, rezultatul obţinut atunci rămâne nemodificat. Candidaţii care însă au rezolvat o parte din cerinţa de la concurs şi apoi au părăsit sala, vor primi nota pentru cât au lucrat, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

1 comentariu

Liviu 13-07-2011 - 22:35

Hahahaha … NOTAREA INCEPE DE LA 0 (ZERO) !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult