Acasa Actualitate-InternaSocial E mormon. Franks zice că n-a băut la Buşteni VIDEO

E mormon. Franks zice că n-a băut la Buşteni VIDEO

scris de M.A.
13 afisari

Jeffrey Franks a declarat că nu a băut alcool la Buşteni, pentru că este mormon, iar religia nu îi permite.

Jeffrey Franks la Busteni

Jeffrey Franks la Busteni

Presa a scris despre faptul că şeful delegaţiei FMI a petrecut la Buşteni cu şeful Fiscului, Sorin Blejnar, şi au fost date publicităţii şi două filme în care oficialul FMI dansează într-o horă.

Într-o conferinţă de presă ţinută dumnică, Jeffrey Franks a spus că a participat săptămâna trecută la o petrecere organizată la Buşteni, sponsorizată de Ministerul Finanţelor şi Banca Naţională a României. Franks a precizat că este de religie mormonă, nu bea alcool, nu fumează şi nu îşi permite un comportament imoral, astfel că are conştiinţa curată în legătură cu petrecerea de la Buşteni, unde doar a apreciat bucătăria tradiţională românească.

La sfârşitul lunii ianuarie, europarlamentarul Corina Creţu, vicepreşedinte PSD, a cerut, într-o scrisoare deschisă adresată directorului general al Fondului Monetar Internaţional, Christine Lagarde, retragerea lui Jeffrey Franks din funcţia de negociator-şef în relaţia cu România, pentru fapte incompatibile cu statutul său de înalt funcţionar internaţional.

„Este inadmisibil ca – în ţara căreia dl Franks îi impune austeritate maximă, unde se moare de foame şi de frig la propriu, unde sunt oameni care protestează în ger pentru că nu mai pot trăi cu salariile şi pensiile pe care le au, o ţară care nu mai poate oferi servicii decente de educaţie şi de sănătate – reprezentantul FMI să participe la petreceri fastuoase, alături de funcţionari ai statului român, în restaurante de lux, din staţiuni pe care puţini români şi le pot permite”, afirmă Corina Creţu în scrisoarea către directorul general al FMI.

Potrivit presei, la Buşteni, Jeffrey Franks a avut parte de miel la proţap, jumari, cârnaţi şi afumături. Un taraf de lăutari a întreţinut atmosfera, iar în incinta cabanei Franks nu a ezitat să intre în horă cu restul invitaţilor.

5 comentarii

Perpessicius 05-02-2012 - 23:07

Sigur că da!Nici usturoi n-a mâncat,nici gura nu-i miroase!Nu are voie să bea,dar are voie la mai multe neveste! Că de! așa-i la mormoni ! Oare câte,,autohtone” or fi încălzit,,atmosfera” după? Atenție la pingele dacă a mai și dansat,nu că nu ar mai fi fost cu ele rupte pe la noi! Oare la argentinieni câte perechi de pingele o fi rupt până să-i bage în datorii până în gât?

Tache 05-02-2012 - 23:57

Realitatea pe intelesul tuturor.

La un moment dat, Bula ajunge intr-o mare criza de bani. Se gandi sa mearga la vecinul lui evreu Itic, si sa-i ceara 2 lei, ca imprumut pana la primavara.
Itic il asculta atent, apoi ii zise:
-Bine, iti dau 2 lei imprumut pana la primavara, dar imi lasi toporul ca zalog, si la primavara imi dai 4 lei inapoi, altfel nu ne invoim. E bine?
Mai de voie mai de nevoie, intr-un final Bula se invoi. Lasa toporul ca zalog, luase banii,si da sa plece
Insa Itic il striga:
-Bai Bula! Ia fi atent la mine, la ce m-am gandit. La primavara stiu ca o sa-ti fie greu sa-mi dai inapoi cei 4 lei, intrucat iarna e lunga si grea,asa ca stii ce? Ia da tu acum 2 lei inapoi, si la primavara iti mai ramane de dat decat 2 lei, ce zici, o sa-ti fie mai usor?
Bula se gandi putin, si recunoscu in sinea lui,ca Itic are dreptate, si ca uite e un vecin adevarat,asa ca se invoi, ii dete inapoi cei 2 lei, si pleca acasa, ceva mai usurat.
Insa pe drum tot calcula:
-Hmmm! Bani nu am, topor nu am, insa m-am ales cu o datorie de 2 lei, si totusi nu a fost nimic in neregula…

MORALA: Acelasi Itic ne dadu si noua Romaniei imprumut de atatea ori, numai ca acum se numeste FMI!

plus&minus 06-02-2012 - 00:08

Articol comunist scris de un fatarnic peste poate.
Mai sa crei ca autorul a intrat in greva foamei inca de prin 2008, cand cu inceperea crizei, ca semn de solidaritate cu flamanzii, plus ca doarme numai pe sub poduri ca cei fara case

Tache 06-02-2012 - 05:21

Spui prostii, cat tine de mari.

BULA 06-02-2012 - 05:55

Mecanismul falimentarii Romaniei e mai sofisticat. Nu se imprumuta „Bula” la bancherii evrei, mai ales ca n-are nevoie de imprumut. Sunt mituiti functionarii statului, in frunte cu presedintele, sa ia bani imprumut pentru ca bancherii sa castige din dobanda. Dar si mai grav e ca FMI nu ne lasa sa investim banii in ceva productiv, care sa duca la crearea de locuri de munca si la dezvoltare, si ne impune sa vindem strainilor (vorba vine, pentru ca se ia degeaba) sectoare strategice.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult