Acasa Actualitate-InternaSocial Edilul Călăraşilor către cetăţeni: “Sunteţi nişte javre”

Edilul Călăraşilor către cetăţeni: “Sunteţi nişte javre”

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Primarul din Călăraşi, Nicolae Dragu, le-a strigat duminică seara la o manifestare locuitorilor oraşului pe care îl păstoreşte, după ce aceştia l-au huiduit, “Javrelor”, “Haită de derbedei şi golani!”. Incidentul a avut loc duminică seară, la încheierea sărbătorilor prilejuite de împlinirea a 415 ani de la atestarea documentară a oraşului, informează Mediafax.

Urcat pe scenă, cu câteva momente înaintea focului de artificii, primarul a fost huiduit şi a reacţionat spunând: „Sunteţi nişte javre, exact cum i-a zis şi Poliţia preşedintelui. La revedere! La revedere, javrelor!”.

Imediat, el a plecat de la microfon în timp ce oamenii au continuat să îl huiduiască, ceea ce l-a făcut să revină la microfon: “N-o să mai aveţi primar niciodată în viaţa voastră. Aţi fost în mizerie. V-am scos din mizerie. Asta este mulţumirea voastră? Nu vă este ruşine, nemernicilor? Voi nu reprezentaţi Călăraşiul! O haită de derbedei şi golani!. La revedere! La revedere! Trăiască Călăraşiul! Trăiască Călăraşiul! Huiduiţi? Huiduiţi de ce? Că v-am scos din mizerie?”.

Marţi dimineaţa, primarul municipiului Călăraşi a explicat pentru Mediafax că reacţia sa a fost provocată de “un grup de tineri care au fost instigaţi de PNL şi de PSD, care le-au dat să bea înainte de spectacol”. El a susţinut că s-a simţit agresat şi umilit de jignirile şi injuriile aduse de “un grup de 40-50- de copii între 14 şi 18 ani”şi că îi va amenda pe părinţii acestora. Edilul şi-a cerut scuze faţă de călărăşenii prezenţi la manifestare, dar nu şi faţă de grupul respectiv.

Nicolae Dragu se află la cel de-al treilea mandat de primar al municipiului Călăraşi, iar din luna mai este liderul filialei municipale a UNPR. El a fost liderul PNL Călăraşi până în luna februarie, când a fost exclus din partid pentru că l-a susţinut pe Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale. El spunea atunci că se bucură că a scăpat de liberali pentru că sunt de “proastă calitate” şi “nu au valoare”.

0 comentariu

radu 28-07-2010 - 06:17

Ar fi fost utila o precizare pe cat de necesara ,pe atat de utila. nu Basescu foloseste geanta antiscut. O foloseste presedintele Romaniei, oricare ar fi acela. Azi e Basescu, maine…. popa Tokes !!!!. nu-i iubesc pe nici unul,dar e o procedura standard. Nu vad rolul misto-ului pe care il vrei fi si ironic.Nu-ti face cinste ca ziarist .

Ticu 28-07-2010 - 06:33

Cele precizate de SPP sunt deosebit de corecte. Legea obliga SPP sa ia toate masurile de prevenire posibile, iar folosirea gentii este una din ele. Filmul cu vizita prezetat la TV ni-l arata pe omul cu geanta departe de obiectiv (presedinte), fie in lateral, fie mult in spatele lui. Din acele pozitii el nu putea interpune geanta depliata intre un eventual agresor si obiectiv. Pana sa ajunga el de acolo sa-l protejeze pe presedinte, atentatorul tragea un incarcator intreg in acesta.

Contele Monte Cristo 19-08-2010 - 23:03

Va Fi Atacată România?
Mediatizarea din Rusia pe tema spionului Român e de rău augur!
Demonstrează că Putin urmăreşte ceva. Posbil vrea să se răzbune pe Băsescu pentru că l-a înfruntat în Moldova şi de aceea acum urmăreste amplificarea zâzaniei pentru a urma „modelul” Georgian asemenea. Şi astfel ar începe un al III-lea Razboi Mondial. Biblicii Gog si Magog s-ar putea traduce prin Geţi si MasaGeţi, adică prin Români şi Ruşi care s-ar putea încăiera acum în Moldova-Basarabia. Pentru că armata a 14-a din Transnistria va ataca Republica Moldova, iar România ar interveni în apărearea Moldovei. Astfel războiul ar deveni de neoprit: Putin va înainta din Orgoliu Rusesc, iar românii nu se vor putea retrage şi abandona Moldova ca în 1940… deci conflagraţia s-ar acutiza… Polonia, Georgia, Balticii sunt ţări care ştiu cu cine au de-a face în cazul Rusiei şi nu ar vedea cu ochi buni atacul rusesc, mai ales Georgia păţită… deci, nu trebuie să privim acest scenariu ca „imposibil”, ci ca unul care înca poate fi Prevenit!
http://politicom.moldova.org/news/rusii-fac-scenarii-pentru-dezmembrarea-romaniei-200688-rom.html
http://www.basarabeni.ro/stiri.php?action=read&pagina=239

http://www.youtube.com/watch?v=MvXyGQF2txE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult