Acasa Actualitate-InternaSocial Efectul CCR: 4.28 lei un euro

Efectul CCR: 4.28 lei un euro

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Moneda nationala s-a depreciat accentuat dupa ce Curtea Constitutionala (CCR) a anuntat ca unele dintre masurile de austeritate propuse de Guvern au fost declarate neconstitutionale, astfel ca BNR a publicat o referinta de 4,2808 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

0 comentariu

Roman 21-07-2010 - 01:16

http://www.revista22.ro/argentina-o-lectie-pentru-romania-27.html

Va rog sa priviti cu atentie urmatorul documentar despre colapsul economic al Argetinei si sa vedeti cum la un moment dat bancile straine (printr-o permisie a guvernului argentinian) au plecat cu banii din Argentina, iar guvernul a inghetetat mai apoi pentru lichiditati depozitele bancare ale argentinienilor si au urmat revolte si haos. Atentie! Nu se poate permite retragerea capitalului din Romania in nici o sitauatie, tocmai pentru ca actuala criza economica e provocata tocmai de lipsa lichiditatilor, adica a banilor pe care acum bancile straine vor sa-i scoata, similar cu ce-a fost in Argentina. Au bagat in buzunar 70% din imprumutul de la ticalosii de la FMI care-au distrus si Argentina, iar acum vor sa fuga cu banii si sa ne lase cu datoriile. Externalizarea capitalului trebuie oprita pentru ca acest capital trebuie sa finanteze economia Romaniei, chiar si cu forta sau Nationalizarea! Nu inghititi galusca pt ca daca pleaca banii nu se mai intorc si raman doar datoriile si haosul economic datorat lipsei banilor care sa finateze economia (proata sau buna, trebuie finatata!) Altfel ajungem ca Argentina: Va Rog Urmariti cu Atentie!
http://www.youtube.com/watch?v=7yerKMQc7-w

Calin Mircea 21-07-2010 - 17:48

Curtea Constitutionala ar trebui sa fie impartiala, sa actioneze doar juridic si sa judece/decida numai pe textul si in spiritul Constitutiei Romaniei. Orice alta influenta sau criterii nu ar face decat sa discrediteze aceata institutie. Un exemplu in acest sens, de lipsa de obiectivitate si impartialitate, de discriminare si spirit arbitrar este cel al exceptiei de neconstitutionalitate la recalcularea pensiilor magistratilor (judecatori, procurori etc).
Motivatia este penibila si puerila, atunci cand prevederile Constitutiei sunt clare, iar legea in cauza era evident neconstitutionala.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult