Acasa Actualitate-InternaSocial Elevii le cer profesorilor sa le fie respectat dreptul la educatie

Elevii le cer profesorilor sa le fie respectat dreptul la educatie

scris de Ziua Veche
2 afisari

Consiliul National al Elevilor din Romania dezaproba masurile prin care profesorii le ingradesc dreptul la educatie si considera ca decizia de a face greva a dascalilor reprezinta un santaj al sindicatelor in care elevii sunt folositi pentru rezolvarea problemelor salariale, informeaza NewsIn.


 

Reprezentantii Consiliului National al Elevilor spun ca incheierea situatiei scolare si sustinerea examenului de Bacalaureat reprezinta un proces firesc al actului educational la care elevii au dreptul in virtutea dreptului la educatie garantat prin Constitutie. “Consideram ca santajul sindicatelor, cadrelor didactice, de a refuza participarea la examenul de Bacalaureat este un act josnic, iar elevii sunt folositi, fara acordul lor, ca masa de manipulare pentru rezolvarea unor probleme salariale”, spun reprezentantii elevilor. Elevii solicita ca organizatiile sindicale sa asigure numarul necesar de cadre didactice pentru desfasurarea probelor de bacalaureat si pentru repartizarea la liceu a absolventilor de clasa a VIII-a. Consiliul National al Elevilor planuieste sa organizeze pe 1 iunie marsuri de protest in toata tara, prin care sa solicite respectarea dreptului la educatie. Profesorii din intreaga tara vor intra in greva generala pe termen nelimitat din 31 mai.

0 comentariu

Parpanghel 17-07-2010 - 19:06

Santeti in ….urma cu cestia, cea si cea mai eficienta metoda pt. obtinerea orgasmului la muheres este un implant in zona pelviana a unui electrod de platina, care activeaza centri nervosi raspunzatori de mecanismul electro -chimic (hormonal) Implantul se executa momentan doar in USA si nu este prohibitiv ca pret, nici macar la nivel de ROMANIA. Si ce nu face o femeie in general ,pour grande plaisirs, fara sa mai fie nevoita sa mimeze actul in causa.(Sa nu mai apari in compania madamme Tatoiu, strica la ratingul viitoarei publicatii, ma angajezi pe mine, si vei afla totul despre noutatile din domeniu, dar …sa nu fii zgarcita!Nihaello!

MC 18-07-2010 - 04:53

daca ar fi vorba de altcineva, monitorizarea&interesul ar fi flatante, zau :). vaz ca esti la curent cu ultimele gaselnite, dar nu crezi ca, daca barbatii ar fi ceva mai cunoscatori si mai impartasitori de placeri, n-ar mai fi fost nevoie de niciun artificiu? iar cu mimatul, trebuie sa recunosc, ai dreptate. dar si aici, parte din vina e la voi: n-aveti nara! pai, cum sa crezi tu, altfel decat daca esti un ignorant fudul, ca doar daca te uiti la o femeie ar putea avea orgasm, ai?

Huhu sulangiul 18-07-2010 - 05:14

Doamne Doamne, Romania-i bagata in prapastie de Basescu si haita lui de hiene, lichele pedeliste, si cucoana se piaptana, vrea orgasme!

Parpanghel 18-07-2010 - 05:18

Nu am vrut sa jignesc pe nimenea, dar daca ma provoci i-ti …explic:Mecanismul declanator este in creier in glanda fipofiza care de altfel controleaza intreaga activitate endocrina. Dar ar mai fi ceva,gandirea imaginativa a femeilor este mai redusa decat a barbatilor, ele

Parpanghel 18-07-2010 - 05:32

Continuare, ceva a fost pe retea, (a se citi -hipofiza)…Ele (muheres) au dezvoltata mai mult partea de emisfera care raspunde de partea practica a activitatilor!Si acum un test (inca gratuit):O femeie trebuie sa desvolte suficienti feromoni ,incat sa atraga masculul intradevar dominant biologic, deasemenea trebuie sa fie intrunite criteriile necesare ,pt. ca femeia sa se uite in sus la barbat, si deabia atunci sant intrunite conditiile minim necesare ca femeia sa se simta protejata si in siguranta.Din acest moment,evident daca urmasa EVEI, nu are si alte inhibitii, se poate urma calea lunga spre … @huhu suhl angiu:ai sictir yedi-ot ulee!BALOSU-lee!

Foreskin 04-08-2010 - 01:01

..precum si cracanarea la maximum a cocoaselor camilei – intre varsta de 11-12 si 16-17 a popolatiei femenine…
duce la rezultatele scontate.. Important e ca fetele sa aiba bunicute intelegatoare.. Tot bunicutele astea – carora le tremura mana – sant bune si la pus baietii de 14-15 ani sa adoarma…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult