Acasa Actualitate-InternaSocial Enel opreste curentul in zone din Bucuresti, Giurgiu si Ilfov

Enel opreste curentul in zone din Bucuresti, Giurgiu si Ilfov

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Enel Distributie Muntenia S.A. va intrerupe, marti si miercuri, alimentarea cu energie electrica in unele zone din Capitala, judetul Giurgiu si din judetul Ilfov, urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, se arata intr-un comunicat al Enel, citata de Agerpres.


Marti, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, in municipiul Bucuresti, intre orele 07:00 – 15:00, in perimetrul strazii Hortensiei intre sos. Colentina si str. Emisferei. Intre orele 08:00 – 15:00, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, in perimetrul strazilor Calea Grivitei, Soveja, Dornei, Arad, b-dul Ion Mihalache, strazile Panait Istrati, Gheorghe Misail, Vasile Gherghel, Dumitru Zosima, Virgil Plesoianu, Carol Knappe.

In judetul Ilfov, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, intre orele 09:00 – 20:00, in perimetrul comunei Domnesti, satul teghes.

In judetul Giurgiu, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, intre orele 08:00 – 18:00, in perimetrul orasului Bolintin Vale, cartierul Crivina, strada principala, din centru spre satul Mihai Voda si strazile laterale, precum si in comuna Ulmi, satul Poenari.

Miercuri, in municipiul Bucuresti, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, intre orele 09:00 – 18:00, in perimetrul strazilor Barsanesti, Stavrinos, b-dul Iuliu Maniu intre str. Iedului si Autogara Militari. Intre orele 07:00 – 15:00, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, in perimetrul strazilor Traian, Plantelor, Timpului, Mogos Vornicul, Timpului, Constantin Kiritescu, stefan Mihaileanu, Avram Iancu, Mecet, Remus. In judetul Ilfov, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, intre orele 07:00 – 15:00, in perimetrul comunei Dobroiesti, satul Dobroiesti, sos. Dobroiesti – Fundeni, str. Nicolae Balcescu.

0 comentariu

ioan 27-07-2010 - 05:37

Felicitari domnule Catalin
Una dintre cele mai realiste si optime analize!
Va multumim!

Veronica Donose 29-07-2010 - 02:17

Raportul este moale numai pentru ca nu reflecta adevarul. DNA se ocupa – cu multă galagie mediatica – de mici spagi pentru a putea ascunde, impreuna cu Parchetul General, escrocherii de multe milioane. Asa au procedat de curand cu unele infractiuni pe care le-au musamalizat pentru ca in acestea erau implicati membri ai familiei dlui PREDOIU: CALIN ZAMFIRESCU – socru – si ARIN STANESCU – nas. Cei de la Banca Religiilor pot oferi elemente de detaliu.
Il asigur pe autor ca nu va fi condamnat niciun amic al actualului regim politic atata timp cat dl BASESCU se va afla la Cotroceni. El ii are pe Daniel MORAR si L.C.KOVESI ca paznici docili care nu vor permite ca linistea de la Cotroceni sa fie perturbata de nebuni care cer ca justitia sa asigure suprematia legii atunci cand este vorba despre interese ale actualei oligarhii politice. Cel mai evident exemplu il constituie mentinerea in functie a dlui PREDOIU desi se stie foarte bine ca acesta se afla intr-un scandalos conflict de interese din cauza implicarii familiei sale in falimentarea frauduloasa a Bancii Internationale a Religiilor. Fiind santajabil, este mentinut in functie pentru a face ce i se cere – in caz contrar familia sa va fi sanctionata !?
Numai presa va putea scoate la lumina zilei starea deplorabila a Justitiei romane. Actualul Raport al CE constituie o dovada elocventa ca nu ne putem astepta la o salvare din partea comunitatii europene deoarece aceasta este dominata de Partidul Popular European, partid din care face parte si PDL-ul dlui BASESCU ! De aceea, singura speranta o constituie o campanie sustinuta de presa romana. II doresc mult succes !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult