Acasa Actualitate-InternaSocial Evacuati din spital din cauza unei scurgeri de gaze

Evacuati din spital din cauza unei scurgeri de gaze

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.Bolnavii de la Spitalul Caritas au fost transferati sambata catre alte unitati, in functie de numarul de locuri si de specialitate, dupa spargerea unei conducte de gaze.


„Am luat aceasta decizie pentru ca s-a spart o conducta de gaze, deci nu avem nici caldura, nu putem folosi nici sterilizarea si nici sa gatim. Este vorba de 110 bolnavi care sunt transferati, in prezent, de la chirurgie, sectie medicala, cardiologie, obstetrica ginecologie, nou-nascuti, catre alte spitale”, a precizat dr. Bogdan Jansen, managerul unitatii, pentru agentia Agerpres. Acesta a adaugat ca cei de la Distrigaz nu au dat nicio garantie privitoare la data cand poate fi remediata avaria. 

De asemenea, Compania Distrigaz Sud Retele precizeaza ca s-au luat primele masurile de siguranta necesare in cazul incidentului. „Echipele Distrigaz Sud Retele s-au deplasat imediat la fata locului si au luat primele masuri de siguranta, izoland perimetrul si sistand alimentarea cu gaze naturale. in urma cercetarilor, s-a constatat un defect la instalatia de utilizare a gazelor naturale a spitalului, montata subteran”, se precizeaza intr-un comunicat al Distrigaz Sud Retele.
Dispeceratul companiei a fost sesizat, sambata, in jurul orei 9.00, reclamandu-se miros de gaze naturale in curtea spitalului Caritas din Bucuresti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult