Acasa rss 1asig EVALUARE NATIONALA 2014. Vezi BAREMELE la proba de ROMANA

EVALUARE NATIONALA 2014. Vezi BAREMELE la proba de ROMANA

scris de Ziua Veche
3 afisari

Elevii de clasa a 8-a au avut luni de rezolvat la primul subiect al probei scrise la Limba și literatura română a evaluării naționale cerințe pe baza poeziei „Rânduri pentru Anul Nou” a lui Ion Minulescu.

Evaluare Nationala 2014. Subiecte si bareme limba romana

Evaluare Nationala 2014. Subiecte si bareme limba romana

EVALUARE NATIONALA 2014. Vezi BAREMELE la proba de ROMANA. La cel de-al doilea subiect candidații au avut de redactat o scurtă narațiune în care să prezinte o întâmplare petrecută în timpul participării la o întâlnire organizată de școală cu un scriitor contemporan. Totodată, elevilor li s-a dat să rezolve, tot la al doilea subiect, cerințe pe baza textului la prima vedere „Empatia, o abilitate dobândită prin lectură”, al Corinei Zorzor.

EVALUARE NATIONALA 2014. Vezi BAREMELE la proba de ROMANA.  Evaluarea națională începe luni cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, elevii aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susține proba scrisă la Limba și literatura maternă. Miercuri va avea loc ultimul test al evaluării naționale, proba scrisă la Matematică.

166.617 de absolvenți de clasa a VIII-a sunt așteptați de luni la examenele evaluării naționale, conform datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale (MEN).

EVALUARE NATIONALA 2014. Vezi BAREMELE la proba de ROMANA

EVALUARE NATIONALA 2014. Vezi SUBIECTELE la proba de ROMANA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult