Acasa Actualitate-InternaSocial EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM

scris de Ziua Veche
12 afisari

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM. Astăzi are loc ultima probă de la Evaluare Naţională 2015, cea de matematică.

subiecte evalaure nationala matematica 2015

Subiecte evalaure nationala matematica 2015

Reguli privind susţinerea examenului de Evaluare Naţională 2015

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM. Elevii nu pot intra în sălile de examen cu cărţi, caiete, dicţionare, ciorne, telefoane mobile, căşti audio, mijloace electronice de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet şi ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice alte materiale care ar putea ridica suspiciunea de fraudă.
Elevii au primit corpurile rotunde şi piramida, iar elevii spun că subiectele au fost uşoare. De asemenea, ei au mai avut o problemă cu un dreptunghi cu două triunghiuri în el, au avut de calculat aria şi unghiurile, iar la algebră au avut de rezolvat exerciţii cu funcţii. „A fost de două ori mai uşor decât a fost la simulare, dacă ştiai puţin materia, rezolvai tot”, a spus un elev de la Şcoala Gimnazială Nr. 27 din Braşov.

 

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM. Candidaţii vor lăsa ghiozdane, rucsacuri, sacoşe şi poşete în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia din unitatea de învăţământ.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM. De asemenea, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne sau notiţe care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM. Încălcarea acestor reguli va fi considerată fraudă sau tentativă de fraudă, iar candidaţii vor fi eliminaţi de la proba respectivă, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu.

Candidaţii eliminaţi de la o probă pentru fraudă sau tentativă de fraudă vor primi nota 1 pe lucrarea scrisă respectivă.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM. Înainte de începerea probelor, asistenţii vor prezenta candidaţilor prevederile metodologice legate de organizarea şi desfăşurarea corectă a Evaluării Naţionale şi le vor solicita să predea toate materialele şi obiectele care, potrivit reglementărilor în vigoare, sunt interzise în sala de examen.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Subiectele matematică si BAREM.  Calendar Evaluare Naţională 2015

22 iunie 2015 – Limba şi literatura română – probă scrisă

23 iunie 2015 – Limba şi literatura maternă – probă scrisă

24 iunie 2015 – Matematica – probă scrisă

26 iunie 2015 – Afişarea rezultatelor (până la ora 16)

26 iunie 2015 – Depunerea contestaţiilor (orele 16 – 20)

27 -29 iunie 2015 – Rezolvarea contestaţiilor

30 iunie 2015 – Afişarea rezultatelor finale după contestaţii

EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. VEZI AICI Subiectele matematică si BAREM. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult