Acasa Actualitate-InternaSocial EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA

scris de Ziua Veche
66 afisari

Absolvenții de clasa a VIII-a vor susține luni prima probă, cea la Limba și literatura română (probă scrisă) din cadrul Evaluării Naționale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA. Pe 21 iunie va avea loc proba la Matematică (probă scrisă), pe 22 iunie se va desfășura proba la Limba și literatura maternă pentru elevii aparținând minorităților naționale.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA. Rezultatele vor fi afișate pe 26 iunie până la ora 16,00, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi în intervalul 16,00-20,00.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate pe 30 iunie.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA. Ponderea mediei din clasele V-VIII va reprezenta 20% din media de admitere.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA. Probele scrise pentru Evaluarea Națională încep la ora 9,00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conțin varianta de subiecte multiplicată în fiecare sală în care se susține examenul.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA. Accesul elevilor în săli este permis cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, respectiv până la ora 8.30, în fiecare zi în care se desfășoară probele scrise.

EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA. „Se interzice elevilor să pătrundă în clasă cu orice fel de lucrări: manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și cu telefoane mobile și cu orice instrument electronic de calcul, de stocare de informații sau de comunicare. Nerespectarea dispozițiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de clasă duce la eliminarea elevului din clasă de către președintele comisiei, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu și la notarea cu nota 1 (unu) a lucrării elevului eliminat. Nerespectarea dispozițiilor menționate poate conduce, după caz, la sancționarea asistenților”, prevede metodologia de examen.

VEZI AICI EVALUARE NATIONALA 2017. Subiecte ROMANA, potrivit EDU.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult