Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA

UPDATE – EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA

scris de Ziua Veche
489 Afisari

UPDATE – Au apărut subiectele la matematică, la Evaluarea Națională. Elevii au avut trei subiecte de rezolvat. S-au dat funcții, fracții și probleme geometrice. Unii au afirmat că subiectele li s-au părut mai grele decât s-ar fi așteptat. 

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA. Joi, 20 iunie, se desfăşoară a doua probă scrisă a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a – proba de Matematică.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA

Subiectele și baremul de corectare pentru proba de Matematică au fost publicate de Centrul Național de Evaluare și Examinare pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15:00.

Vineri, 21 iunie, elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susține proba la limba maternă.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.Prima afişare a rezultatelor este programată în data de 25 iunie (până la ora 12:00).

În aceeaşi zi, vor putea fi depuse eventualele contestaţii (interval orar 14:00 – 20:00). Rezultatele finale vor fi publicate în data de 29 iunie.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.Un număr de 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională, conform situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.Primele rezultate vor fi comunicate marţi, 25 iunie, până la ora 12,00, în centrele de examen. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 14,00 – 20,00. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.Probele încep la ora 9,00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Probele sunt monitorizate audio-video.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor/schemelor şi instrumente de desen la proba de Matematică.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.Potrivit MEN, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii vor fi informaţi că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.Ministerul Educaţiei Naţionale a pus la dispoziţia celor interesaţi o linie TELVERDE – 0800801100 – pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale. Numărul va fi disponibil în perioada 18 – 20 iunie, între orele 8,00 – 16,00, iar vineri, 21 iunie, între orele 8,00 -14,00.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.Reamintim că media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată dintre media generală la Evaluarea Naţională (reprezentând 80) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

VEZI AICI EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. SUBIECTE și BAREME MATEMATICA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult