Acasa Actualitate-InternaSocial Evaluare Naţională. Rezultate finale după contestaţii

Evaluare Naţională. Rezultate finale după contestaţii

scris de Matei Iliescu
11 afisari

Rezultatele finale la testele de Evaluare Naţională vor fi postate online luni, 27 iunie, pe site-ul ministerului EducaţieiDupă ce, în cursul zilei de vineri, 24 iunie, s-au afişat rezultatele parţiale în toate şcolile unde elevii din clasa a VIII-a au suţinut testele de Evaluare Naţională, au urmat două zile în care profesorii au avut timp să reanalizeze lucrările elevilor care au depus contestaţii.

 

VEZI AICI REZULTATELE FINALE LA EVALUAREA NAŢIONALĂ

Evaluare Nationala.Rezultate

Evaluare Nationala.Rezultate

Rezultatele parţiale s-au afişat doar în şcoli şi în măsura în care şcolile au site au avut posibilitatea să le publice şi on line. Pe site-ul ministerului se vor afişa după contestaţii. Rezultatele finale vor fi afişate luni”, au declarat reprezentaţii ministerului Educaţiei. Cei peste 220.000 de elevi vor fi repartizaţi la liceu pe baza mediei de la evaluarea naţională şi a celei generale din clasele V-VIII. Fără susţinerea acestui examen, elevii nu se pot înscrie în clasa a IX-a. 

Evaluarea naţională. Cum vezi rezultatele? 

Vezi aici cum se completează fişa pentru înscrierea la liceu

Evaluarea naţională. S-au afişat rezultatele. Vezi algoritmul de repartizare

Listele cu rezultatele finale la Evaluarea Naţională la clasa a VIII-a, desfăşurată în perioada 20-22 iunie, la care au participat 220.000 de elevi, se pot consulta pe site-ul Ministerul Educaţiei.

Rezultate finale Evaluare Naţională după contestaţii

2 comentarii

NR 1 BUFTEA 27-06-2011 - 14:38

Romanie, vino la NR 1 BUFTEA !!! Olimpicii au luat 7, iar clasa de multi-miliardari a luat 10.00

ion palade 27-06-2011 - 18:10

Contestatiile au fost doar un mod de stimulare financiara. Ar trebui sa inceapa o reverificare a tezelor, in prezenta primilor corectori si a candidatilor. Vor avea surprize multi candidati, pentru care cei 4 ani de scoala au fost doar un moment de relaxare. .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult