Acasa Actualitate-InternaSocial Evaluarea Națională 2017. Rezultate finale după contestaţii

Evaluarea Națională 2017. Rezultate finale după contestaţii

scris de Z.V.
37 afisari

Rezultatele finale la Evaluarea Națională, după depunerea contestațiilor, au fost publicate vineri pe site-ul evaluare.edu.ro.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2017. Notele pe judete

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2017. Notele pe judete

Evaluarea Națională 2017. Rezultate finale după contestaţii. Contestațiile au fost depuse luni până la ora 20,00. Rezultatele finale au fost făcute publice pe 30 iunie.

Evaluarea Națională 2017. Rezultate finale după contestaţii. Lucrările au fosti corectate în centre zonale de evaluare din alte județe decât cele în care au avut loc probele.

Evaluarea Națională 2017. Rezultate finale după contestaţii. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, ‘nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații’. Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

Evaluarea Națională 2017. Rezultate finale după contestaţii. MEN reamintește că media generală obținută la Evaluarea Națională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învățământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Națională (reprezentând 80%) și media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

Evaluarea Națională 2017. Rezultate finale după contestaţii pot fi vazute AICI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult