Acasa Actualitate-InternaSocial EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022. Subiecte și bareme MATEMATICA

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2022. Subiecte și bareme MATEMATICA

scris de C.P.
220 Afisari
VEZI AICI SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2022

VEZI AICI SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2022

Proba scrisă la Matemartică de la Evaluarea Națională 2022 are loc joi, pe 16 iunie, potrivit calendarului oficial al examenului. Sunt așteptați la această probă peste 150 de mii de elevi.
Toate elementele organizatorice de la proba de Limba româbă vor fi respectate și la această etapă. Candidații vor așezați câte unul în bancă, alfabetic. În intervalul 8:30 – 9:00, candidații vor fi legitimați și li se va explica modul de desfășurare a probei. Începând cu ora 9:00, candidații vor primi broșura cu subiectele și hârtie ștampilată pentru ciornă.

Candidații vor completa caseta de identificare (în maximum 15 de minute), iar asistenții vor verifica datele înscrise de candidați și vor secretiza caseta.

VEZI AICI SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2022

Apoi primesc subiectele sub formă de broșură, putând să solicite și pagini suplimentare dacă este cazul. Acestea se vor adăuga prin capsare în alte două locuri, situate între cele trei locuri inițiale. Broșura se predă la finalul probei și, întrucât conține subiectele și rezolvarea acestora, nu rămâne în posesia candidaților.

Pentru elaborarea lucrării scrise, elevii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră.
La Matematică, pentru executarea schemelor și a desenelor pot folosi și creion negru.

Tot pentrul pentru proba de la disciplina Matematică, elevii pot să utilizeze instrumente de desen. Se interzice folosirea, în timpul probelor, a mijloacelor de calcul. Se folosesc numai colile distribuite de asistenți.

Sfaturi pentru completarea răspunsurilor

La proba de Matematică, un răspuns de la Subiectul I sau de la Subiectul al II-lea poate fi corectat prin tăierea cu o linie orizontală și încercuirea altui răspuns considerat corect. La figurile de la proba de Matematică sunt permise marcajele pe figură și completarea figurilor cu creion negru sau stilou/pix de culoare albastră.

VEZI AICI SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2022

La proba de Matematică este permisă realizarea unor figuri geometrice (cu creion negru sau stilou/pix de culoare albastră) în spațiul pus la dispoziție pentru rezolvarea problemelor.
Vineri, 17 iunie, va avea loc proba la Limba și literatura maternă.
Primele rezultate vor fi afișate joi, 23 iunie, până la ora 14:00. Contestațiile pot fi depuse în zilele de 23 iunie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) și 24 iunie (în intervalul orar 8:00 – 12:00). Acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice.

VEZI AICI SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2022

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult