Acasa Actualitate-InternaSocial Evaluarea naţională. Cum se rezolvă contestaţiile

Evaluarea naţională. Cum se rezolvă contestaţiile

scris de D.S.S.
9 afisari

Contestaţiile la evaluarea naţională au putu fi depuse până vineri până la ora 18.00, iar rezolvarea lor se desfăşoară în 25 şi 26 iunie, pentru ca în 27 iunie să fie afişate rezultatele finale după contestaţii.

În situaţia în care se constată diferenţe de notare mai mari de 1,50 puncte, în plus sau în minus, între notele de la evaluarea iniţială şi cele de la contestaţii, preşedintele comisiei de contestaţii va decide reevaluarea lucrărilor respective de către o altă comisie, formată din profesori cu experienţă, alţii decât cei care au evaluat iniţial lucrările în centrul de contestaţii. Reevaluarea se va face după o nouă secretizare a lucrărilor, respectând cu stricteţe baremul de evaluare şi de notare şi toate procedurile de evaluare.

Nota acordată de a treia comisie este cea care va fi acordată de comisia de contestaţii.

Potrivit ordinului ministrului Educaţiei, media de admitere la liceu este media aritmetică între media generală la Evaluarea Naţională 2011 susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIIIa.

Rezultatele finale pentru evaluarea nationala 2011 vor fi postate online luni, 27 iunie, pe site-ul ministerului Educatiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult