Acasa Actualitate-InternaSocial EVALUAREA NAŢIONALĂ: SUBIECTE si BAREME la matematică

EVALUAREA NAŢIONALĂ: SUBIECTE si BAREME la matematică

scris de Ziua Veche
23 afisari

EVALUAREA NAŢIONALĂ: SUBIECTE si BAREME la matematică. Absolvenţii clasei a VIII-a au susţinut miercuri ultimul test din cadrul Evaluării Naţionale, proba scrisă la Matematică, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN). Rezultatul va avea o pondere de 75% în media de intrare la liceu.

EVALUARE NATIONALA 2014. Subiecte MATEMATICA

EVALUARE NATIONALA 2014. Subiecte MATEMATICA

EVALUAREA NAŢIONALĂ: SUBIECTE si BAREME la matematică. Afișarea rezultatelor se va face pe data de 27 iunie, până la ora 16,00, după care vor putea fi depuse contestațiile, până la ora 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie. Potrivit MEN, în iunie 2013, la evaluarea națională au participat 162.331 de absolvenți de gimnaziu.

matematica subiecte evaluare nationala

matematica subiecte evaluare nationala 1

EVALUAREA NAŢIONALĂ: SUBIECTE si BAREME la matematică. Pricopie a anunţat că le-a spus inspectorilor să aibă grijă ca celebrul “protocol” să fie interzis: “Am cerut inspectorilor să verifice respectarea legalităţii, să interzică orice practică de colectare de bani, indiferent de motiv. Nu există subiectul . Organizarea acestor examene se poate face din fondurile alocate de la bugetul statului.

EVALUAREA NAŢIONALĂ: VEZI AICI BAREME la matematică

matematica subiecte evaluare nationala2

matematica subiecte evaluare nationala

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult