Acasa Actualitate-InternaSocial Evaluarea naţională. Subiectele la matematică şi baremul de evaluare

Evaluarea naţională. Subiectele la matematică şi baremul de evaluare

scris de D.S.S.
5 afisari

Miercuri, 22 iunie,  elevii din clasa a VIII-a au susţinut ultima probă, la Matematică. Peste 220.000 de elevi au participat la evaluarea naţională. Elevii au avut la dispoziţie 120 de minute pentru a rezolva subiectele la matematică. Centrul Naţional pentru Evaluare şi Examinare a publicat pe site-ul oficial varianta de subiect extrasă pentru proba de matematică şi baremul de evaluare.

Evaluare nationala.Subiecte si evaluare

ZiuaVeche.ro  vă prezintă subiectele care a fost date elevilor care au susţinut examen matematică şi baremul de evaluare:

Subiect matematică

Barem evaluare matematică

Afişarea primelor rezultate este programată vineri, 24 iunie, până la ora 14.00. În aceeaşi zi, între orele 14.00 şi 18.00, pot fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate în 25 şi 26 iunie. Afişarea rezultatelor finale, după contestaţii, va avea loc în data de 27 iunie. Elevii vor fi repartizaţi la liceu pe baza mediei de la această evaluare şi a celei generale din clasele V-VIII.

5 comentarii

A...... 22-06-2011 - 16:59

la noi ca la nimeni….dupa ce ca subiectele nu au fost foarte grele, s`a mai si copiat pe rupte….si de unde?!?!? direct de la profesori care au venit cu subiectele rezolvate prin salile de examen.Oricum …nimanui nu`i pasa ca la liceele bune vor intra numai prosti.Presupun ca nu e singura scoala din Arges sau din Romania unde s`a copiat, numai ca aici a fost prea pe fata!!!BAI! Unde ati mai vazut sa intre profu cu foile cu rezolvari in mana si sa la dea la toti elevii??AAAA…era sa uit a zis:”Bai, daca faceti ceva , faceti in liniste!”

Cercul 22-06-2011 - 19:17

Ce intelegeti prin ‘licee bune’? Spuneti ca la aceste licee vor intra numai prosti. Dar oare nu cei ignoranti au nevoie sa fie invatati, nu cei bolnavi tratati? Tu in ce torni pahar vodca, in cel plin sau in cel gol? Mi-ar place sa stiu ce pozitie aveti in invatamant.

Cercul 22-06-2011 - 19:22

Vom ajunge romanii ca nemtii in timpul celui de-al doilea razboi modial, prosti si batuti. La nemtii numai tinerii de casa mare faceau carte restul stiau rostul la porci si la intins paiele. Si uite asa desi aveau tunuri nu stiau sa conduca tirul ca nu stiau matematica, iar arme noi iarasi lipsa ca nu stiau fizica, chimie biologie. In timpul acesta rusii erau dopati in masa si cu stiinta si cu tehnica si le-au aratat ca e mai tare stiinta decat prostia, scoala decat meseria, mintea decat harnicia.

unu 22-06-2011 - 22:29

aulai pe ala cica au venit si au dat foile gata rezolvate in timp ce examenul ce avea loc sa il dai, se stia doar, cu 10 minute inainte ca examenul sa inceapa adica ora 9, fiindaca absolut nimeni nu avea cum sa stie de subiectul ce va avea loc sa fie extras la sorti dintre cele pregatite de minister.
Frate eu cred ca nu ai stiut si cauti scuze, examenul a fost mediocru daca ai fii invatat cat de cat.
Pace.

cineva 23-06-2011 - 10:44

examenul a fost super usor !!!dar sa copiat pe rupte ………am invatat ca prostu un an intreg pentru ca toti retardatii sa ia aceeasi nota ca mn…..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult