Acasa Actualitate-InternaSocial Expert american: FMI amana falimentul unor state din Europa de Est

Expert american: FMI amana falimentul unor state din Europa de Est

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Renumitul expert american in economie, Kenneth Rogoff, a declarat, intr-un interviu publicat in editia de miercuri a ziarului austriac „Der Standard”, ca bugetele Ungariei si ale altor state europene sunt in pericol, in pofida ajutorului acordat de Fondul Monetar International, transmite agentia ungara MTI, preluata de Rador.

 

 

„Astfel, in anii urmatori, vom vedea cateva state, in faliment”, spune profesorul. Intrebat fiind, care ar fi statele aflate in pericol, economistul a amintit Ucraina, Letonia, Romania, Ungaria si Grecia, adaugand insa ca se confrunta cu probleme si Irlanda si Portugalia. in opinia sa, FMI a castigat timp pentru state, dar nu toate vor putea sa raspunda acestei provocari.

Fostul economist de frunte al FMI, care, in calitatea sa de profesor al Universitatii Harvard, prezinta o expunere la Forumul Mondial Economic de la Davos, a vorbit in interviul amintit, printre altele, despre faptul ca FMI da si a dat mult sprijin statelor europene care se confrunta cu un deficit bugetar mare, iar aceste tari castiga, astfel, timp. Va fi insa greu sa salveze toate statele, pentru ca unele au acumulat un deficit „insuportabil de mare”. Pana cand vor obtine credite in conditii avantajoase, acestea ar putea scapa de falimentul statului, dar, in opinia sa, putine tari sunt intr-o situatie politica, in care pot realiza un program sever de austeritate.

0 comentariu

Foreskin 05-07-2010 - 06:24

…Se ia un tub cu Nivea.. si se pune pe degetu’ gros.. Fortati mana respectiva intre coapsele nevastei protestatare (cica o doare capu’ … si vrea sa doarma..)si aplicati un masaj viguros si DECIS intre cocoasele camilei – mai precis MOTUL CURCANULUI …. Concomitent – trageti o gadilare cu limba de la barbie si pana intre ugerele superioare… Imediat, veti auzi un „Ahhhh…” si obiectul dorintelor – ariciul – va deveni birzoi si umflat in buzele intredeschise… Incercati scurt cu degetul daca e destula zeama… si FUTAI PLACUT… mesdammes et messieurs.. ! Atentie la basinile de nevasta.. luati locul de langa fereastra… sant ucigatoare…

Foreskin 05-07-2010 - 06:32

…oricum.. nu-mi aduc aminte ca englezoaicele sa-si caute de oua barbatii.. Trebuiesc re-educate – din mama in fiica… (mama soacra e optional… recomandabil e sa’ncercati si sora nevestei… ca deh… e’n familie…)

Dildoiescu 06-07-2010 - 11:23

A gasit iar o gaselnita pe internet si o paseaza ca sa subintelegem de fapt ce-o doare pe ea: „ete, ba, ca nu numai o ‘o fac’ o data la trei luni, da’ si ienglezuacile ‘se frig’ de trei ori pe luna din cauza ca este ocupate cu treburile casei!” De parca f..iul a ramas digul sperantei fericirii absolute a fiintei umane. daca nu te f..i e musai sa fi si nefericit. Madam Carlan crede ca libidoul saitsfacut iti aduce o data si cu ha-ha-iturile de sub cearceaf, si fericirea. Sarmana de ea. Mult o mai maninca ! Sariti ca o maninca!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult