Acasa Actualitate-InternaSocial Explozia unui proiectil a rănit grav doi copii

Explozia unui proiectil a rănit grav doi copii

scris de Laurentiu Banches
50 afisari

Doi copii din localitatea Târgu Frumos, din judeţul Iaşi au fost mutilaţi de explozia unui proiectil în dimineaţa zilei de vineri.

proiectileŞeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Dan Iamandi, a anunţat, potrivt Mediafax, că cei doi copii vor fi preluaţi de un elicopter SMURD şi vor fi transporataţi la un spital din Iaşi. Echipajele ambulanţei ajunse la faţa locului încearcă să îi stabilizize pe cei doi copii, având în jur de 15 ani, care ar fi trebuit să se afle la şcoală în timpul producerii exploziei. Conform prefectului de Iaşi, Dragomir Tomaşechi, în urma exploziei proiectilului, unul din cei doi copii a rămas fără o mână şi a suferit răni profunde la abdomen, fiind acum în stare critică, iar cel de-al doilea copil prezintă leziuni grave la picioare.

Dan Iamandi a precizat că explozia s-a produs într-un loc în care în trecut  au mai fost găsite proiectile rămase neexplodate din cel de-Al Doiela Război Mondial. Echipajele poliţiei şi ale ISU ajunse la faţa locului au izolat zona în care a avut loc incidentul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult