Acasa Actualitate-InternaSocial Explozie intr-un bloc din cartierul Balta Alba

Explozie intr-un bloc din cartierul Balta Alba

scris de M.A.
5 afisari

Două persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un bloc din cartierul Balta Albă din Bucureşti. Incidentul a avut loc în jurul orei 2.00, transmite Mediafax.

Explozie intr-un bloc din cartierul Balta Alba

Foto: ziaruldeastazi.ro

Echipele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au fost sesizate că într-un imobil aflat la etajul cinci al unui imobil din cartierul bucureştean Blata Albă a avut loc o explozie puternică. Flăcările au cuprins balconul apartamentului.În imobil se aflau trei persoane. Două dintre ele, fiul şi tatăl, au suferit arsuri şi au fost transportate la Spitalul de de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti. Medicii au analizat starea victimelor, în vârstă de 68 şi, respectiv 42 de ani, şi le-au curăţat rănile. Mama, care se afla în dormitor, a fost salvată de pompieri, ea nesuferind leziuni. Focul a fost stins după aproximativ trei ore de intervenţie. O echipă formată din poliţişti, procurori şi pompieri a deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească motivul exploziei. Din primele informaţii se pare că nu ar fi fost vorba de o scurgere de gaze şi că explozia s-ar fi putut produce de la cele două butelii de voiaj pe care familia le avea în balcon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult