Explozie la Centrul de fotbal Mogoşoaia. Două persoane rănite | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaSocial Explozie la Centrul de fotbal Mogoşoaia. Două persoane rănite

Explozie la Centrul de fotbal Mogoşoaia. Două persoane rănite

scris de Laurentiu Banches
17 afisari

Două persoane au dost duse la spital după ce o centrală termică din Complexul Centrul de Fotbal Mogoşoaia, unde lotul naţional de fotbal al României are programat un antrenament, a explodat.

Explozie la Centrul de fotbal Mogoşoaia. Două persoane rănite (foto:corectnews.ro)

Reprezentanţii ISU Ilfov au declarat pentru mediafax că cele două persoane au fost rănite grav şi transportate de urgenţă de spital în urma exploziei de la o centrală termică de la Centrul Naţional de Fotbal din Mogoşoaia. Purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruş, a adăugat că din fericire explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Cele două persoane efectuau lucrări la centrală, în incinta centrului de pregătire al echipelor naţionale de fotbal ale României. Lotul echipei naţionale se află în cantonament la Mogoşaia pentru a pregăti meciurile cu Turcia (vineri, la Istanbul) şi Olanda (16 octombrie, la Bucureşti) din preliminariile Cupei Mondiale din 2014. Jucătorii antrenaţi de Victor Piuţurcă se aflau în hotelul centrului, în momentul producerii exploziei. Ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia a anunţat la rândul său că “A avut loc o explozie a centralei electrice din apropierea uneia dintre porţile de la terenul 2.” Lotul echipei naţionale susţine luni, 8 octombrie, de la ora 18.00, un antrenament pe terenul nr.1 din cadrul complexului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult