Acasa Actualitate-InternaSocial Explozie la Iaşi. Un rănit şi 16 apartamente afectate

Explozie la Iaşi. Un rănit şi 16 apartamente afectate

scris de M.A.
4 afisari

O deflagraţie într-un apartament dintr-un bloc, din suburbiile Iaşiului, a provocat rănirea unei persoane şi avarierea mai multor apartamente.

ambulanta_smurdBărbatul, în vârstă de 36 de ani, s-a ales cu arsuri de gradul I la nivelul feţei, corpului şi braţelor. Alte 20 au fost nevoite să îşi părăsească locuinţele.

Locotenent Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU, a declarat, pentru Agerpres, că deflagraţia a avut loc într-un apartament de la etajul doi al blocului H 3, scara C, din satul Dancu. Explozia, susţine reprezentantul ISU, a fost atât de puternică încât planşeul apartamentului este bombat iar 16 din cele 17 apartamente ale scării au rămas fără uşi şi ferestre.

‘Deocamdată nu se ştie cauza deflagraţiei. Explozia a fost atât de puternică încât planşeul apartamentului este bombat. Cercetările continuă. A fost identificată o singură victimă, proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD şi a fost dus la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi pentru îngrijiri medicale întrucât a suferit arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare’, a declarat lt.Spiridon.

Aceasta a precizat că toate persoanele care locuiesc în bloc au fost evacuate. Locatarii blocului susţin că în cursul zilei de vineri au sesizat furnizorul de gaz metan că pe scară se simte miros de mercaptan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult