Acasa Actualitate-InternaSocial Explozie la o fabrică de reşapat cauciucuri

Explozie la o fabrică de reşapat cauciucuri

scris de D.P.
7 afisari

Trei oameni au fost răniţi joi dimineaţă, într-o explozie urmată de un incendiu, la o fabrică de reşapat cauciucuri din apropierea oraşului sucevean Milişăuţi, răniţii urmând să fie transportaţi cu un elicopter la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti.

Ranitii au fost preluati de un elicopter MI-8

Ranitii au fost preluati de un elicopter MI-8

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, colonelul Ioan Burlui, a declarat că explozia s-a produs joi dimineaţă din cauza prafului de cauciuc, la o maşină de reşapat. El a spus că cele trei persoane reparau o maşină de reşapat, iar praful de cauciuc este foarte exploziv şi că a fost suficientă o scânteie pentru a produce explozia. Şeful ISU Suceava a adăugat că distrugerile provocate de explozie nu sunt mari, iar incendiul a fost stins.

Potrivit unui comunicat al MAI, un elicopter de tip Mi-8 din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor a decolat, joi dimineaţă, în jurul orei 09:00, de la Iaşi, pentru transportul medical de urgenţă a trei persoane rănite grav în urma unei explozii la o fabrică de cauciuc.

Pacienţii, cu arsuri de gradele III şi IV, vor fi duşi la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, pentru îngrijiri de specialitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult