Acasa Actualitate-InternaSocial Explozie putenică într-un bloc din Cluj (video)

Explozie putenică într-un bloc din Cluj (video)

scris de A.P.
41 afisari

Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc duminică dimineață, la Cluj-Napoca, într-un apartament din cartierul Grigorescu.

someseanul-explozie-apartament-bloc-grigorescu-cluj-Potrivit primelor informații, explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze.

În urma incidentului, șapte apartamente și un autoturism au fost avariate, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Trei persoane au fost rănite, dintre care o femeie foarte grav, în urma exploziei la un bloc din cartierul Grigorescu, care a avut loc la un apartament situat la parter. Șapte apartamente au fost afectate în total de deflagrație, au fost uși smulse și geamuri sparte, iar o mașină parcată în apropiere a avut parbrizul spart. Explozia a avut loc în urma acumulărilor de gaze, fie de la aragaz, fie de la boilerul de încălzire a apei”, a spus Biriș.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor care se ocupă de investigarea acestui caz, trei ochiuri ale aragazului din apartamentul în care a avut loc explozia erau deschise la momentul deflagrației.
Potrivit primelor informații, explozia s-a produs în jurul orei 6, la parterul unui bloc de locuințe cu 10 etaje din cartierul Grigorescu, deflagrația fiind urmată de incendiu. O tânără de 21 de ani, care locuia în apartamentul unde s-a produs explozia, a fost grav rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital. Alte două persoane au fost rănite mai ușor după ce s-au accidentat singure în timp ce încercau să iasă în grabă din propriile apartamente.
Tânăra de 21 de ani rănită grav în urma exploziei a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj Napoca, intubată, ventilată mecanic, cu arsuri pe 46% din suprafața corpului. Aceasta va fi transferată în câteva ore la Spitalul de Arși din București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult