Acasa Actualitate-InternaSocial Explozie puternică într-un bloc de locuințe din Oltenița

Explozie puternică într-un bloc de locuințe din Oltenița

scris de C.S.
0 afisari

O persoană a fost rănită, iar zece locuinţe au fost avariate, vineri, în urma unei explozii produse într-un bloc din municipiul Olteniţa, primele date arătând că deflagraţia a fost provocată de o butelie racordată defectuos la aragaz.

Explozie puternică într-un bloc de locuințe din Oltenița.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, deflagraţia a avut loc într-o garsonieră situată la primul etaj al unui bloc de locuinţe de pe strada Macului din municipiul Olteniţa.

Explozia a fost provocată cel mai probabil de „racordarea defectuoasă a unei butelii de aragaz”, existând scăpări de gaze.

În urma deflagraţiei, proprietarul garsonierei, un bărbat de 66 de ani, a suferit arsuri pe faţă şi pe braţe, fiind transportat de urgenţă la un spital din Bucureşti.

De asemenea, celelalte garsoniere din bloc au fost afectate de explozie, fiind distruse uşile de acces sau ferestrele. În cauză s-a deschis o anchetă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele deflagraţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult