Acasa Actualitate-InternaSocial Explozie urmată de un incendiu într-un bloc din Timişoara

Explozie urmată de un incendiu într-un bloc din Timişoara

scris de C.S.
11 afisari

O butelie a explodat în apartamentul unui bloc din Timişoara, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. O persoană a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului, iar trei copii au ajuns la spital.

O butelie a explodat în apartamentul unui bloc din Timişoara.

Potrivit pompierilor, explozia a avut loc, sâmbătă seară, la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe din Timişoara, proprietarul, un bărbat, care a suferit arsuri pe aproximativ 50 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportat la spital cu o ambulanţă. De asemenea, trei copii au făcut atacuri de panică şi s-au intoxicat cu fum, aceştia fiind, de asemenea, transportaţi la spital pentru îngrijiri.

Locatarii blocului au fost evacuaţi, potrivit sursei citate, pompierii scoţând în faţa imobilului şi mai multe butelii, în condiţiile în care clădirea nu este conectată la o reţea de gaze.

La faţa locului, au sosit mai multe echipaje SMURD, dar şi cinci maşini de pompieri, care au lichidat incendiul în mai puţin de o oră de la producerea lui. Pompierii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc explozia.

La ora transmiterii acestei ştiri, persoanele evacuate din blocul în care a avut loc explozia se află în faţa imobilului, urmând să se întoarcă în apartamente după ce pompierii vor finaliza investigaţiile.

4 comentarii

contra 02-03-2014 - 13:05

Pe handicapati, sclerorati si inconstienti trebuie sa-i duca statul la azil! Nu trebuie pdse in primejdie vietile normalilor!
Dar, se stie, anormalii prevaleaza!

contra 02-03-2014 - 13:06

de ce nu se scrie numele „nemtului” cu J in loc de I???

Antibasistul 02-03-2014 - 14:08

Pentru ca-i neamț, sas prost!

UnUL 02-03-2014 - 14:15

Nu ești primul care își pune această întrebare. dar așa și-l scrie el, așa e în acte, așa că…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult