Acasa Actualitate-InternaSocial Făcătură la Realitatea TV. Leşin regizat în direct la Urlaţi (Video)

Făcătură la Realitatea TV. Leşin regizat în direct la Urlaţi (Video)

scris de Z.V.
10 afisari

Pe YouTube circulă un film în care se vede cum reportera Realitatea TV îi face semn unei femei care, după câteva secunde, leşină în direct în timpul mitingului de protest faţă de închiderea spitalului din Urlaţi.

Spitalul din Urlati provoaca lesin in direct pe Realitatea TV

Spitalul din Urlati provoaca lesin in direct pe Realitatea TV

În film, care poate fi văzut şi pe site-ul Realităţii TV, se poate observa că, înainte de a leşina, femeia respectivă era foarte activă, aplauda şi îi îndemna pe ceilalţi să aplaude. După ce reportera Realitatea TV i-a făcut semn cu mâna şi i-a spus ceva, ea s-a strecurat printre participanţii la miting şi s-a aruncat pe jos chiar în faţa camerelor de luat vederi.

Se mai poate observa că un grup de tineri aflaţi într-un rând ceva mai îndepărtat şi care păreau că se cunosc cu femeia care a leşinat în direct, se amuză copios. Alţi participanţi la miting par mai degrabă preocupaţi să fie filmaţi şi să dea declaraţii la Realitatea TV, decât să fie îngrijoraţi de soarta femeii care pare că a leşinat.

Reporterul Realitatea TV care a transmis ştirea de la Urlaţi, Laura Calciu, susţine că acuzele la adresa sa sunt „total eronate”. „Eram într-o transmisiune în direct, cu oameni la cadru, pe care îi chemam către mine, pentru interviuri, pentru a-şi exprima oful, pentru a spune de ce erau adunaţi acolo. Gestul meu a fost către oameni, îi invitam la cadru, nicidecum către acea persoană care a leşinat şi care, aşa cum se vede şi pe imagini, vine de undeva din spate, nici nu aş fi avut cum să-i fac semn dumneaei”, a declarat pentru EVZ corespondentul Realitatea TV din Prahova, Laura Calciu.

[podcast format=”video”]https://www.ziuaveche.ro/wp-content/uploads/2011/04/Cum-trebuie-sa-lesini-in-direct-2.flv[/podcast]

12 comentarii

Liviu 12-04-2011 - 23:41

Nu stiu ce semn face „jurnalista” si cui insa batrana prea are pantalonii aceia rosii !!! Insa caderea pare reala dupa bufnitura care se aude … Dar de ce trebuia sa se intample chiar atunci in conditiile in nu era cine stie ce imbulzeala „la miting” !

Tin sa precizez pentru comentatori ca nu sunt de acord cu desfiintarea acelor spitale.

un crestin 13-04-2011 - 01:28

Liviule, nu judeca femeia dupa culoarea pantalonilor.Tine de cald moltonul? E bine. Poate i-a primit de la ajutoare.
Nu era imbulzeala la miting ci la microfon sa li se auda glasul.

Dupa reforma lui Attila band, potopul.

u s 13-04-2011 - 04:24

Scarbe limbiste de-ale lui Basescu, blestemati sa fiti sa va ingropati copiii morti in chinuri.

Reportera i-a facut semn babei careia ii era rau, sa vina in fata. Dupa ce va ingropati familiile, sa va spanzurati, ceausisti nemernici. Desi nici moartea n-o meritati secaturilor!

u s e bou 13-04-2011 - 05:00

Bine ca ai fost de fata ca sa ne relatezi si noua exact ce s-a intamplat. Desigur ca tu stii totul pentru ca esti o sugativa infecta care injura lumea pe internet , sper sa faci cancer.

Oarecare 13-04-2011 - 23:07

mare bou esti, putoare balcanica, manactor de rahat, mitic in slapi

testing 16-04-2011 - 22:33

Sluga nenorocita. Derbedeu anti-roman ce esti. Se vede si se aude clar cum femeia spune „cazi fa” plus reactia prematura a reporteritei. E la mintea cocosului.
Si dupa ce sunteti prinsi negru pe alb cu facatura continuati sa sfidati adevarul si spuneti ca 2+2 e 5?!
Derbedei nenorociti. Voi sunteti in stare cu cartea de matematica in fata sa mintiti ca 2+2 e 5.
Nu ti-e rusina sa-ti tradezi tara pentru un mafiot miliardar in dolari? Derbedeu anti-roman ai merita sa ti se ridice cetatenia.

george 13-04-2011 - 17:07

regizat 100%nreportera face semnele respective,doua individe din stanga cea cu basma neagra se duce putin in spate,o cheama pe cea care urma sa lesine,ii spune reporterei ca a chemat-o,si ATENTIE!Cea in albastru si cu ochelari ii spune: CAZI FA!.SEpoate vedea si auzi intre scundele 8,9,10daca opriti cursorul si dati cu incetinitorul.apare in scena si politistul ghita pristanda care nu vazuse nimic,nu era in imagine,dar sunase in cateva secunde la 112.Cine este prost,rau intentionat sau vrea sa fiee prostit nu are decat,inseamna ca realitatea isi atinge scopul sa indobitoceasca sau sa prosteasca prostii.

un cetatean ingrijorat 14-04-2011 - 00:47

De ce spui de cancer?

BASARABIA PAMANT ROMANESC

vulpele 15-04-2011 - 08:23

bufnitura nu este cauzata de caderea femeii,reportera a lovit microfonul in momentul caderii.Nu vi se pare ciudat zgomotul pentru o cadere a unei persoane pe beton?

Nerocromancer 15-04-2011 - 22:40

Varianta originala si comentata de oficiali ai C.N.A.: http://www.youtube.com/watch?v=cG79gExnZJA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult