Acasa Actualitate-InternaSocial Facilităţi de călătorie pentru pensionarii, veteranii şi văduvele de război

Facilităţi de călătorie pentru pensionarii, veteranii şi văduvele de război

scris de D.P.
2 afisari

Pensionarii, veteranii şi văduvele de război vor beneficia în continuare de facilităţile acordate pe baza tichetelor de călătorie gratuite sau a taloanelor speciale de călătorie, conform normelor legale în vigoare, până la 1 ianuarie 2015, ulterior intrând în vigoare legitimaţiile de călătorie.

Facilităţi de călătorie pentru pensionarii

Guvernul a abrogat, în şedinţa de miercuri prin ordonanţă articolul II din Legea 211/2012 pentru aprobarea ordonanţei Guvernului 8/2011 pentru modificarea şi completarea legislaţiei cu privire la eliberarea, gestionarea şi monitorizarea documentelor de călătorie acordate pensionarilor, veteranilor de război şi văduvelor de război.

„Ordonanţă a fost adoptată ca urmare a dificultăţilor apărute în implementarea Legii 211/2012, nefiind identificate instituţiile responsabile care să aibă ca obiect de activitate decontarea biletelor de călătorie utilizate”, precizează biroul de presă al Palatului Victoria.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult