Acasa Actualitate-InternaSocial Facturi mai mici pentru apa caldă din București

Facturi mai mici pentru apa caldă din București

scris de D.P.
2 afisari

Facturi mai mici pentru apa caldă livrată utilizatorilor casnici din Capitală. De reduceri vor beneficia, însă, doar bucureştenii care nu au avut apă caldă, timp de mai multe zile săptămâna trecută.

Facturi mai mici pentru apa caldă din București.

Facturi mai mici pentru apa caldă din București.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Marius Dunca, a declarat pentru Mediafax că, în urma verificărilor şi discuţiilor cu reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti, s-a stabilit ca regia să diminueze facturile pentru perioada în care apa caldă nu a fost furnizată la temperaturile corespunzătoare.

Reducerea facturilor se va face la solicitarea asociaţiilor de proprietari, a completat Dunca, adăugând că nu va fi aplicată o sancţiune în acest caz.

RADET anunţă la rândul său măsura, într-un comunicat de miercuri, precizând că vor avea facturile diminuate bucureştenii din sectoarele 2,3 şi 4, care au fost afectaţi de lipsa apei calde.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult