Acasa Actualitate-InternaSocial Fata moartă în urma unei injectii a făcut infarct

Fata moartă în urma unei injectii a făcut infarct

scris de C.P.
9 afisari

Autopsia tinerei în vârstă de 17 ani, decedată miercuri dimineaţă în secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în urma unei injecţii cu ampicilină, arată că fata a murit în urma unui infarct miocardic.

Spitalul Tg Jiu

Potrivit medicilor legişti, în urma efectuării autopsiei, aceştia au mai descoperit că tânăra avea şi o pancreatită hemoragică, afecţiune de care fata ar fi suferit de mai multă vreme.

‘Rezultatele necropsiei ne-au surpins şi pe noi, nu ne aşteptam ca fata să aibă asemenea afecţiuni. Am recoltat probe din organele respective, iar confirmarea rezultatelor va veni după ce probele vor fi examinate la Institutul Naţional de Medicină Legală’, a spus, joi, pentru Agerpres, Constantin Pălivan.

Raluca Tulic, în vârstă de 17 ani, a decedat miercuri dimineaţa, în jurul orei 06,00 în urma unei injecţii cu ampicilină. Acesta era internată de la începutul săptămânii în secţia ORL a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu şi urma ca în cursul zilei de miercuri să fie operată de polipi şi amigdale.

Părinţii fetei sunt în stare de şoc, aceştia pierzându-şi şi celălalt copil în urmă cu doi ani, prin înec, tot la vârsta de 17 ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult