Acasa Actualitate-InternaSocial Femeia care a plătit doi bărbaţi să îi omoare soţul a povestit totul poliţiei

Femeia care a plătit doi bărbaţi să îi omoare soţul a povestit totul poliţiei

scris de Misu Andrei
106 afisari

Cei trei suspecți în cazul crimei la comandă de la Galați au fost arestați preventiv – femeia care ar fi scos din buzunar 2.500 de lei ca să scape de soț, dar și cei doi bărbați pe care i-ar fi plătit.

Dramă din Olt. Si-a omorat ambele fiice, apoi s-a sinucis

Instanţa a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile pentru omor calificat pe numele celor trei. Cei doi bărbaţi l-au bătut pe italian, în timp ce soţia lui plecase de acasă, la părinţi. În faţa anchetatorilor, ea a recunoscut că i-a plătit pe cei doi bărbaţi să îl snopească în bătaie pe soţul ei, dar nu să îl omoare. Ar fi trebuit să fie o pedepasă pentru el deoarece atunci când conuma alcool devenea violent şi o bătea.

Crima în stil mafiot s-a produs în localitatea Buciumeni, din județul Galați, în ultima zi a anului 2019. A fost anunțat la numărul unic de urgență 112 drept un accident casnic. Practic, femeia de 32 de ani i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit soțul, un italian de 62 de ani, mort în locuință. Anchetatorii au extins cercetările în momentul în care au descoperit, miercuri, mai multe leziuni suspecte pe cadavrul bărbatului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult