Acasa Actualitate-InternaSocial Femeile care stau mult la calculator îmbătrânesc mai repede

Femeile care stau mult la calculator îmbătrânesc mai repede

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Calculatorul este acuzat că provoacă multe necazuri: dureri musculare, oboseală a ochilor, sindromul canalului carpian, dependenţă şi chiar probleme obstetrice. Mai mult, cine petrece prea mult timp în faţa calculatorului îmbătrâneşte mai repede şi mai ales femeile, arată un articol apărut recent în The Telegraph, citat de Agerpres.

Potrivit dr-lui Michael Prager, specialist britanic în botox, femeile care stau prea mult pe internet şi în faţa ecranului prezintă un risc crescut să facă riduri de leu (ridurile verticale dintre sprâncene), gât de curcan (piele căzută pe gât) şi să treacă printr-o schimbare accentuată a ovalului feţei. Şi nu este decât începutul. Problema va avea o mai mare amploare la viitoarele generaţii, odată ce calculatoarele vor fi peste tot, la locul de muncă şi acasă, iar copiii vor recurge la ele din cea mai fragedă copilărie.

Soluţia ar fi aşezarea unei oglinzi alături de ecran, în care cel (sau cea) care stă la calculator să se uite din când în când la cum arată în timp ce lucrează.

0 comentariu

rusu 09-09-2010 - 15:23

Vantu in arest – acum cred ca zeci de mii de romani se simt razbunati pentru fiascoul fni. Pacat ca in acelasi timp cateva sute de romani nu or sa isi mai vada salariile dupa ce au latrat atat de tare cum vantul le-a cantat. Ma refer la cei de la realitatea.

urbos 09-09-2010 - 16:48

Ca taraturile de la „ziuaveche” stim cum se pozitioneaza. Ca intotdeauna, aplecat cu limba scoasa infipta in curul dezaxatului de la Cotroceni.
Mult nu mai aveti de lins, oxiurilor.

dudu 09-09-2010 - 16:57

mars, jigodie…

Pribeagul 09-09-2010 - 17:21

Stim toti ca sunt niste jigodii. Toti!

Toti deontologii de la TV-uri, dupa ce au hotarit ca Basescu-Tepes-Bagbondul este cel mai bun si trebuie postat in cea mai mare demnitate in stat, sar in apararea lui Nastase, Patriciu, Becali, etc, etc… Asta spune de fapt cine sunt acesti deontologi fripturisti.

N-are rost sa mai vorbim, problemele sunt cu totul altele.

Asta nu inseamna ca n-ar trebui ca toti cei mentionati sa nu ajunga in puscarie.

Cu totii stim ca ne-au furat, jefuit, mai rau ca cei mai ordinari tilhari, si am auzit cum erau pedepsiti altadata tilhari.

Dar ei se joca de-a puscaria, ba se inchid, ba se elibereaza; parintii nostri au facut-o cu adevarat, asta ca ei sa fie… „mari”?

Piksulescu 09-09-2010 - 17:27

Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase?! Oare dl. basescu chiar nu a beneficiat de ceva bani de la FMI? Gura lumii spune ca asa este. Sau acum dl.Vantu nu mai are ce da si e nevoie de o campanie de spalare a imaginii partidului prezidential?!

nik 10-09-2010 - 08:04

toti hoti din tara asta cand vine vremea sa dea socoteala de hotiile care leau comis sar ca arsi ca e chestie politica .basescu e cel care le fabrica dosare dar culmea de furat au furat ei nu basescu sau ce vreti sa faceti sa aveti liber la furat fara ca nimeni sa nu va faca nimic la gherla cu voi

David 12-09-2010 - 14:09

Vantu trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut, pentru suferinta creata oamenilor trasi in piept. Rusine!

Yakov 12-09-2010 - 14:29

Oamenii trasi in piept aveau ganduri necurate, sa castige fara munca de opt ori cat au investit.
Apropo, cei care invart Loteria Nationala (ma refer la firmele particulare implicate in escrocherie) sunt mai buni decat SOV ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult