Acasa Actualitate-InternaSocial Fetele care au frati mai mici raman mai mult timp virgine

Fetele care au frati mai mici raman mai mult timp virgine

scris de Ziua Veche
1000 afisari

.Femeile care cresc alaturi de frati mai mici au tendinta sa-si piarda virginitatea cu aproape doi ani mai tarziu decat celelalte, din cauza traditionalului lor rol protector, sunt de parere oamenii de stiinta, citati de The Telegraph, preluat de Agerpres.

Cercetatorii arata ca surorile mai mari isi ajuta mamele la treburile gospodariei si au grija de fratii mai mici, avand prin urmare mai putine sanse sa aiba relatii sexuale. „Sunt frecvente cazurile in care fetele isi ajuta parintii”, spun autorii studiului, Fritha Milne si Debra Judge de la Universitatea Western Australia. Acestui ajutor in familie i se asociaza o intarziere a activitatii sexuale si, prin urmare, o amanare a formarii propriei familii, spun autorii studiului.

 

0 comentariu

diaspora 08-09-2010 - 09:29

comunistii sint in parlament, in toate functiile de conducere, in guvern , primarii, consilii judetene…au fost mult mai multi comunisti decit se spune, dupa cum au fost 6 mil. de colaboratori ai securitatii (si sunt inca) exact asa cum spune voiculescu!

geek-a-contra 08-09-2010 - 09:47

… basescu, boc, ministri si toti cei care sint ACUM in functii de conducere?

Zar 08-09-2010 - 11:28

Mariana Rostoceanu, sora lui T. OCtavian a lucrat la abatorul din Braila. Deci, d-ul Octavian a dus-o regeste in comunism. Carnita i-a fost asiguirata pe tot timpul pogromului comunist. Se stie f.f. bine ca un muncitor la aboator, in timpul comunismului, avea un statut social mai ridicat decit a zece doctori docenti! Dar nu doctori docenti pe pile ci unii adevarati. Acest T. Octavian da din drimba pe la Realitatea si face pe desteptul, dar nu prea e nimic de capul lui.

urbos 08-09-2010 - 15:12

Ce-aveti ma cu magarul asta batran, ca e limbist de-al Betivului vostru imputit. Sau vreti sa faceti pe impartialii? Sau a calcat putin stramb? Sau e concurenta asa de mare intre voi jegurilor, ca sa ajungeti la dosul Chiorului, incat va calcati unii pe altii?

sobru 08-09-2010 - 17:23

sint aici pe forumul ziarului Ziuaveche baaaa.

Don Corleone Taricea 08-09-2010 - 17:27

S-o f.u.t. pe curva aia de ma-ta in gingii.Asta dupa ce ma cac in gura ta de comunist imputit.Ba lichea bolshevika spanzura-te baa vierme nenorocit.Ti-au dat drumul ba handicapatule?Inneaca-te ba descreieratule.Facui umbra pe pamant degeaba.

Politicos 09-09-2010 - 00:27

Cum e posibil sa lasat sa treaca o postare ca aceasta a forumistului Don Coreone? Nu s-ar putea s-o stergeti?

da de ce 09-09-2010 - 01:07

Ai reusit sa concentrezi in cateva cuvinte, toata mizeria comunismului si neocomunismului bashist! Deci, sora-sa lucra la abator, automat, tot ce scrie asta e fals! Numai tampiti in tara asta, de unde si situatia in care ne aflam!

alecuș 12-10-2010 - 06:54

Acest individ este total penibil. Debitează platitudini pe orice temă. Mă mir că mai este invitat pe la emisiuni. Ți se face scârbă de anticomunismul lui. Așa jigodie mai rar, un oportunist și cameleon de ultimă speță.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS