Acasa Actualitate-InternaSocial Feteşti: O persoană a murit după deraierea unui tren la o trecere de cale ferată

Feteşti: O persoană a murit după deraierea unui tren la o trecere de cale ferată

scris de Laurentiu Banches
188 Afisari

Un şofer al unei betoniere a decedat după ce un tren de persoane a lovit o betonieră la o trecere de cale ferată în apropiere de Feteşti, rănind alte două persoane.

Feteşti: O persoană a murit după deraierea unui tren la o trecere de cale ferată(foto: unimedia.info)

Purtător de cuvânt al  CFR Călători, Alina Predescu, a declarat pentru RomâniaTV că „accidentul s-a produs la o trecere de cale ferată, iar, din primele informaţii, şoferul betonierei nu s-a asigurat”. Aceasta a menţionat că, „unul dintre pasageri şi conductorul de tren au fost uşor accidentaţi”, în urma incidentului petrecut în ziua de joi, 17 ianuarie în apropiere de Feteşti.

Trenul deraiat este Regio 8202 care circula pe ruta Feteşti – Buzău şi potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Iulia Fecioru, transporta aproximativ 30 de persoane. Purtătorul de cuvânt de la CFR a mai spus că circulaţia feroviară pe ambele fire este afectată între Feteşti şi Movila. Primarul din Feteşti, Gheorghe Cătrinoiu, a adaugat ca trecerea la nivel cu calea ferată nu este semnalizată nici optic, nici acustic, ci doar printr-un indicator.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS