Acasa Actualitate-InternaSocial Fiul lui Miron Cozma, Dan, condamnat la închisoare cu suspendare. Vezi de ce!

Fiul lui Miron Cozma, Dan, condamnat la închisoare cu suspendare. Vezi de ce!

scris de Laurentiu Banches
37 afisari

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor Miron Cozma, a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, după ce în urmă cu câteva luni a fost prins băut la volan şi a refuzat recoltarea de probe biologice.

Fiul lui Miron Cozma, Dan, condamnat la închisoare cu suspendare (foto: cronicavj.ro)

Prima instanţă, respectiv Judecătoria Petroşani, l-a găsit vinovat pe Dan Cozma, pe care l-a condamnat la închisoare cu suspendare. Potrivit portalului Judecătoriei Petroşani, Dan Cozma a primit un an şi patru luni de închisoare cu suspendare, cu o perioadă de încercare de trei ani şi patru luni. Conform mediafax, decizia instanţei nu este definitivă, iar Cozma are zece zile la dispoziţie pentru a face recurs.

Dan Cozma, în vârstă de 32 de ani, a fost prins, la începutul lunii iunie, conducând o maşină prin Petroşani după ce consumase băuturi alcoolice. În urma testării alcooltest, aparatul a înregistrat o alcoolemie de 0,89 la mie. Dan Cozma a fost dus ulterior la Spitalul de Urgenţă Petroşani, însă a refuzat să îi fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În aceste condiţii, pe numele lui Dan Cozma a fost întocmit dosar penal.

3 comentarii

BULA 24-09-2013 - 11:42

Poarta ochelari de intelectual, sa nu-l recunoasca derbedeii de prin baruri. Bun baiet are si tov securel Cozma. Are mostenire genetica de valoare.

pensionar 24-09-2013 - 21:16

Scurt si la obiect: aschia nu sare deoarte de trunchi,are deci cu cine semana!! Ce ziceti daca,in viitorul apropiat,nu vedem exemplarul asta,,model,,prin parlament?? Cu bani se cumpara orice ! Din pacate,astea sunt vremurile in care traim.

UnUL 25-09-2013 - 13:27

Trist dar adevărat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult