Acasa Actualitate-InternaSocial Florin Calinescu sef peste TVR

Florin Calinescu sef peste TVR

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

.Cunoscuta vedeta tv Florin Calinescu ar putea deveni noul sef al Televiziunii Nationale Romane.


Conform unor surse apropiate actoruluui, acestuia i s-ar fi propus deja functia, pe care a acceptat-o, si asteapta acum doar validarea in Parlament. Numele lui Calinescu vine ca o surpriza, avand in vedere ca Robert Turcescu sau Radu Moraru erau printre favoritii pentru functie. Ziarul National precizeaza ca Florin Calinescu a fost unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu, acest lucru aducandu-i si excluderea din PNL. In ultima vreme, presedintele a refuzat de mai multe ori invitatiile la emisiunile TVR, chiar transmitand mesajul de Anul Nou la un post privat. Acest lucru ar fi cauzat si de faptul ca director al televiziunii publice este inca Alexandru Sassu, apropiat al PSD-ului. Din pacate, nu am reusit pana la aceasta ora sa luam legatura cu Florin Calinescu, dar va vom tine la curent in cazul in care acesta ne raspunde la telefon.

 

0 comentariu

popescu d pop 06-07-2010 - 12:06

daca cei care au trecut (unii cu enorma greutate) vor icerca sa mai faca ceva, cei care au picat se vor indrepta sigur catre politica. din randul lor se vor ridica noii basei, udre, becalici, dd-isti, ritipoance , ebaiste etc etc.
sa traiti bineee! de 20 de ani s-a lucrat temeinic la imbecilizarea boborului. acum se vad primele roade sigura!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult