Acasa Actualitate-InternaSocial UPDATE – Florin Cioabă, regele ţiganilor, a murit în Turcia. Ce zice Băsescu

UPDATE – Florin Cioabă, regele ţiganilor, a murit în Turcia. Ce zice Băsescu

scris de Ziua Veche
87 afisari

UPDATE, ora 15,10 – Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară în cursul zilei de luni, în funcţie de încheierea formalităţilor la Ambasada României din Turcia, transportul urmând să fie făcut cu un avion privat, au declarat apropiaţi ai familiei.

Rudele lui Cioabă aflate la spitalul din Antalya au contactat deja o firmă locală de servicii funerare, care ar urma să se ocupe inclusiv de documentele necesare şi de asigurarea transportului până la reşedinţa din Sibiu a „regelui” romilor, au mai spus sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, o parte a rudelor lui Florin Cioabă se vor întoarce duminică în ţară, tot cu avionul, în vederea pregătirilor pentru înmormântare, anunta medaifax.ro.

În demersurile pentru repatrierea lui Florin Cioabă se implică şi personalul din Ambasada României la Ankara şi din Departamentul Afaceri Consulare din Centrala MAE de la Bucureşti, la solicitarea de asistenţă venită din partea membrilor familiei.

UPDATE,  ora 12,51 – Traian Băsescu transmite condoleanţe familiei lui Florin Cioabă, care a încetat din viaţă duminică, într-un spital din Antalya.”Dumnezeu să-l ierte şi condoleanţe lui, familiei şi minorităţii pe care o reprezintă”, a spus Traian Băsescu, aflat la serbarea câmpenească de la Prislop, judeţul Maramureş.

Florin Cioabă a murit în Turcia, duminică dimineaţă. Informaţia a fost confirmată de rudele lui Cioabă, care au precizat că decesul s-a produs la 11.10, în urma unui stop cardio-respirator.

A murit regele tiganilor, Florin Cioabă

Regele Cioabă ieşie din comă, însă medicii erau rezervaţi cu privire la evoluţia stării sale de sănătate, după patru atacuri de cord.

Florin Cioabă, a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya.

Florin Cioabă a suferit un infarct, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia, fiind  în stare gravă timp de mai multe zile.

El a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor şi a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei. Acolo, medicii i-au montat, vineri seară, un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă, a declarat că preşedintele Traian Băsescu a sunat de mai multe ori, ultima oară în cursul zilei de vineri, pentru a se interesa de starea de sănătate a tatălui său.

Cine a fost Florin cioaba

Florin Tănase Cioabă, autoproclamat ”rege internaţional al ţiganilor” (1997), s-a născut la 17 noiembrie 1954, la Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj.

Este fiul lui Ion Cioabă, bulibaşă al romilor din România, care s-a autoproclamat, la rândul său, ”rege internaţional al ţiganilor”, în 1992.

A absolvit Seminarul Biblic ”Betania” din Sibiu, devenind ulterior predicator penticostal. Tatăl lui Florin Cioabă, împreună cu toată familia, trecuse la cultul penticostal în 1996.

Ceremonia de autoproclamare a lui Florin Cioabă ca ”rege internaţional al ţiganilor” a avut loc la 23 februarie 1997, după moartea tatălui său, de la care a ”moştenit” titlul de ”rege al ţiganilor de pretutindeni”.

Florin Cioabă este proprietarul mai multor firme, care se ocupă cu prelucrarea metalelor neferoase (cupru, bronz etc.), confecţionând folie şi saci de polietilenă.

Este predicator la o casă de rugăciune penticostală a romilor din cartierul Turnişor din Sibiu. Conduce şi o uniune de biserici penticostale, (formată, potrivit declaraţiilor sale, din peste o sută de biserici), numită Centrul Creştin al Romilor, la care predă în calitate de lector.

A fost consilier judeţean de Sibiu (1996-2000). A candidat pentru funcţia de primar al Sibiului, la alegerile locale din 2000, din partea Centrului Creştin al Romilor. În urma alegerilor locale din iunie 2008, a obţinut un mandat de consilier judeţean în Sibiu, pe listele Alianţei pentru Unitatea ţiganilor.

Face parte din Forumul European al Ţiganilor, deţinând funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Mondiale a Ţiganilor (International Gipsy Union).

S-a căsătorit, potrivit tradiţiei ţigăneşti, la vârsta de 14 ani, cu Marica. Are patru copii (doi băieţi şi două fete) şi cinci nepoţi.

54 comentarii

Antibasistul 18-08-2013 - 12:44

A MURIT TINAR bulibasa Cioaba, NU a fost rege!
Grasimea multa, de pe el, si viata usoara fara miscare, L-A OMORIT!

mircea 18-08-2013 - 13:32

Care este valoarea fondurilor care a fost risipite in buzunarele Basistilor pe programele derulate in ultimii 10 ani,pentru educatie si integrare a tiganilor.Cine se face raspunzator???? de ineficienta lor,s-a vazut ca atunci cand a fost nevoie sa doneze sange nu aveau nici minimul elementar grupa sanguina in actele de identitate.Asta este reforma facuta de Basaescu

Antibasistul 18-08-2013 - 13:48

Valoarea fondurilor destinate rromilor e de multe milioame, zeci, furate de basisti!

CONGO 18-08-2013 - 13:51

HUO !!! Lovitorule de stat si antibasist de presedinte ales de popor!

CONGO 18-08-2013 - 15:18

HUHU cioara
Mata zboara
Tactu canta la vioara
Dar de canta ori de zboara
Cu Base nu se compara!

Refren:
Cai si coviltir
Esti in plin delir
Cioara sus pe stalp
Ai mutra de tamp

CONGO 18-08-2013 - 13:50

TOT FORUMUL SA STIE, BANDITII SE ASCUND AICI!

Parpanghel si Huhu pregatesc lovitura de stat, este dovedit prin cata destabilizare baga pentru intoxicarea po po ru lui, prim media.

Antibasistul 18-08-2013 - 14:08

Nebunule evreu Congo ai inebunit iarasi, ai vedenii, auzi glasuri!
Istoria spune ca voi evrei ati dat loviturile stat, ca Revolutia franceza de la sfirsitului secolului XVIII, cea de la 1848, cea din 1917, Rusia, TOATE DOAR CA VOI SA ACAPARATI PUTEREA ABSOLUTA IN ACESTE STATE, si-n lume!!!

CONGO 18-08-2013 - 14:14

La puscarie!
Huo!
Ptiu!

CONGO 18-08-2013 - 14:18

VOI DEZBINATI ANTIHRISTILOR !!!

Adica nu s-au pus de acord si Curtea Constitutionala si Parlamentul si Antonescu, ca Base este, a fost si ramane presednte?

Porcilor contestatari, va contraziceti?

Iatra cine dezbina, Huhu si Parpanghel!

Antibasistul 18-08-2013 - 14:55

Congo esti e devarata bestie bolsevica evreiasca ca acei monstrii evrei care au adus criminalul comunism, postarile tale o spun, omoriti-va ji danilor, SINTETI IMENSA PACOSTE PENTRU LUME!!

CONGO 18-08-2013 - 15:05

@ ATIBASISTU TIGANU-DRACU

Si mai tine-ti plicu tigane, ca-ti muri imparatu, ce dracu!

CONGO 18-08-2013 - 15:06

pliScu, nu plicu, dar cum ciorile n-au plic cred ca era clar

HUMOR NEGRU 18-08-2013 - 13:33

JELANIE MARE IN CIOROIME. COLONIA RROMANIA VA FI IN DLOIU NATIONAL 100 DE ZILE DEOARECE A CRAPAT O CIOARA , CIOABA. TARA DE TIGANIE , TOATE TELEVIZIUNILE SI BISNITARUL TRAIAN BASESCU SE GUDURA LA VESTEA MORTII REGELUI , DEOARECE S-AR PUTEA DIMINUA SPAGILE CATRE COTROCENI SI FALSIFICAREA VOTURILOR PENTRU EBA LA EUROPARLAMENTARE.
MARE JALE, CIOARA A MURIT.

CONGO 18-08-2013 - 13:38

ATNT SERIOS CATRE C.F.R.

Mancav-am, intram in jelanie, profitati!
O suta de zile sinele de cale ferata nimeni nu le atinge.
Dar si cand ne intoarcem…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 13:34

ZAU , d-le colonel !

CONGO 18-08-2013 - 14:24

In delirul tau antibasist, de lovitor de stat, de lepra anticonstitutionala, si anticacarau senatoresc (care Cacarau tine cu Base) esti trist.

Hus, cioara, hus!

CONGO 18-08-2013 - 13:36

TRAIASCA BASESCU, BASESCU PENTRU TOTDEAUNA !!!

A murit unul, asta este, suntem trecatori.
Dar Basescu este pentru totdeauna.
Primul presedinte adevarat al Romaniei.
Istoria va consemna.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 13:40
CONGO 18-08-2013 - 13:47

asa vorbesti despre Presedintele Constitutional?
ESTI IN PREGATIRE DE LOVITURA DE STAT?
V-a murit regele, si acum sa punem armata pe voi?
Te trage ocna?

IA VEZI, IA VEZI!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 14:03

C O H N s t i i TU T o BY – OR NOT tu bey!

AY , wei .,OY wei !

Şi totuşi, cine îi plăteşte cheltuielile de mii de euro?
Băsescu, încă un tur electoral

Un nou episod din periplul electoral al preşedintelui. Traian Băsescu se află, duminică, la Prislop, în judeţul Maramureş, alături de soţia sa. Cei doi au asistat la slujba religioasă de la Mănăstirea Prislop.

În jurul orei 12.00, Băsescu şi soţia sa Băsescu participă la Festivalul de folclor „Hora la Prislop”, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

Nu este pentru prima dată când Traian Băsescu vine la această sărbătoare. El a mai fost aici şi în 2009, dar şi anul trecut, ambii ani electorali. În vara lui 2012, el şi soţia sa au participat însă doar la slujba de la Mănăstirea Prislop, nu şi la serbarea câmpenească.

Suspendat din funcţie atunci, Traian Băsescu declara: „Orice creştin are nevoie de iertare”.

Băsescu a mers în fiecare săptămână în ţară în ultimul timp, iar costul deplasărilor sale nu e deloc unul mic având în vedere că e vorba de un preşedinte, care beneficiază de transport special, dar şi de alte facilităţi. Adversarul său Victor Ponta îl acuza recent că inclusiv vacanţa şi-a făcut-o pe bani publici. Nu mai în această săptămână, Traian Băsescu a mers de două ori în judeţul Harghita, apoi în judeţul Mureş, după care s-a deplasat în judeţul Constanţa. De la Constanţa s-a dus duminică în judeţul Maramureş.

Băsescu a mers duminică în judeţul Maramureş după ce s-a întâlnit cu foştii săi colegi de la Academia de Marină „Mircea cel Bătrân” sâmbătă seară, la vila de protocol de la Neptun, pentru a sărbători 37 de ani de la absolvire. La petrecere au participat aproximativ 100 de persoane, potrivit Mediafax.

HOW MACH !

UnUL 18-08-2013 - 14:06

Paris Match.

CONGO 18-08-2013 - 14:12

pe romaneste la match ii zice cibrit, si ai dreptate cu tiganul, dar e falabil si la tiganul celelalt Huhu. Daca s-ar putea cumva sa le ia foc comentariile bine ar fi, daca nu sa-i arza pe ei focul, ca prea sunt anticonstitutionali.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 14:17

@ Brazaville, kaldura mare?

KOPTii la creerasi !

CONGO 18-08-2013 - 14:20

Trompetica zbarcita si scarboasa, termina cu tiganiile tale.
Hus!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 14:25

אני משתין על הזין שלך

CONGO 18-08-2013 - 14:29

Anticacaraii Huhu si Tiganul-borat se ridica si contra presedintelui senatului si sef de partid.

AFARA DIN P.N.L cu voi, ales bules!

UnUL 18-08-2013 - 14:31

Dumnezeule, Parpanghelaș, măcar Marseilleieza nu o masacra! Un pic de bun simț, ce naiba!
Textul e:
„Allons, enfants de la patrie,
Le jour de gloire est arrivé”

CONGO 18-08-2013 - 14:37

@ UnUL

Textul corect pentru Parpanghel este

Allons, tzigans de la patrie,
Le jour du vol est arrivé

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 14:38

Tu , dolby, kumm ai …scris

….marrscheieza , cu korecturili de rigoare !

….Si , ai fost la Paris si in Normandia de

…pheste 21 dati !

Pe banii cui?

CONGO 18-08-2013 - 14:44

@ TIGANU BORAT

Nu se cheama La Marseillaise imnul vostru, ci LA JMANGA.

Diavol antibasist anticonstitutional, ptiu!

CONGO 18-08-2013 - 14:48

Acum este pe deplin dovedit, forumul nu minte: TOTI ANTIBASISTII SUNT TIGANI.

Pai numai daca luam cazurile Huhu si Parpanghel si chiar si Urbos, care e numai pe jumatate tigan (jumatatea cealalta e lipovean de ai lui Antonescu) adevarul se vede limpede.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 16:59
Antibasistul 18-08-2013 - 15:19

A MURIT UN CIOROI ASA ZIS SEF , autointitulat rege al ciorilor.
Daca era un cioroi oarecare era aruncat intr-un sant ca un ciine fara stapin!

CONGO 18-08-2013 - 15:26

Cai si coviltir
Esti in plin delir
Cioara sus pe stalp
Ai mutra de tamp

Antibasistul 18-08-2013 - 15:37

Ca pastor Cioba si-a invatat rromii lui sa faca numai bine!

CONGO 18-08-2013 - 15:45

Hus, cioara!

Antibasistul 18-08-2013 - 16:37

Cioara-i ma-ta!

CONGO 18-08-2013 - 16:47

Cai si coviltir
Esti in plin delir!

Violet pe la gingie
Huhu-i pui de ciocarlie?

ValVerde 18-08-2013 - 16:47

„Ma-ta”cu trei de „i”, ca sa accentuezi !

CONGO 18-08-2013 - 16:56

Acu, ca muri Cioaba, partia pentru Huhu e larg deschisa.

REGELE A MURIT, TRAIASCA REGELE!

ValVerde 18-08-2013 - 17:06

Si Papapngel, ce ?
El nu e bun de rege ?

E la fel de destept ca Huhu, scrie la fel de bine si injura competent ?

Prevad lupte interne chiar fratricide !

Sa se hoatarasca in functie de culorarea generala
Cine-i blond e descalificat !

Pe Papanghel l-au prins cu mustata lipita, ca nu-i creste, e spin, iar Huhu se jura ca e brunet, dar n-are dovezi ca-i mai chel ca neacsu.

Tot la barbut se va stabili !
Zaru’ nu minte !

CONGO 18-08-2013 - 17:11

Hm, chestia e ca Parpanghel e desfigurat de cultura si cu cucuiele cunoasterii drept in frunte, nu i-ar sta coroana asezata.

CONGO 18-08-2013 - 17:16

Iar Huhu are (imi pare, ca a zis el, desi tiganii mint de dardaie huhuiala in ei) o livada mare, loc de pus sinele de tren berechet

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 17:19

Cine ma’h ,clona vacii de kobe in varianta amherlocka !

Cine plm, ti-a varat mataringa intre ugere,Bhouleanu -lLustruytor a renuntzat definitiv si iremediabil la efluviunile
tale , pe motiff de gratza;

Bhou-Bhou dar gingash , nu suporta izul de grajd,

ball-e- GARuu !

ValVerde 18-08-2013 - 17:26

Vedeti ?
E bun de Rege. Rage bine !

CONGO 18-08-2013 - 17:32

@ Pârtzanghel & Urbos, dar si in general, catre tot cretinu de pe forum

Cpm, io va spui preventiv, ciocu mic bah!

CONGO 18-08-2013 - 17:48

@ ValVerde

Vorbeste cifrat, ca sa nu se inteleaga nici pe el insusi, deci secretul e mare. Dar eu ii stiu chichirezul, este Emil Kraepelin, descoperitorul dinamitei batranilor, si deci un fel de tata spiritual pentru Parpanghel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 17:31

Bwey paphagalule , pe tine te mai crutz , oleaka !

Te vad may prosth, sigur nu photzhi fii E V R E U !

Abia , skootzi , ceva inteligibil, te batzi pe omhusor

Si toooooot , onomatopeice !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 17:36

LEPA -da -TU riilor ,

Tzaganu este din classa PRINCIARA ,

Voi , ????????????????????????????????

ValVerde 18-08-2013 - 17:42

De ce te superi ?
Eu am zis ca esti bun de Rege.

Doar ca ai sa ai concurenta acerba, ca si Huhu e bun si o sa-ti fie greu sa-l bati pe bune, la inscaunare.

Poate pe vreo alee mai obscura….cind vine beat acasa cu sina de cale ferata in spinare.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 18:16

Bwey clona wakki de Kobe depistata cu sindromul vacii nebune ,fraulein Creutzfeld-Jacob ( Encefalopatia spongiforma bovina),

Ne bukku RAM sincer , ca dupa atita efort ,insfarsit, ai dat de …UN SUFLET PERECHE !

Bhouleanu asta , este intradevar o …raritate,

Nici dakka cautai , in ERETZ ISRAEL, garantat !

Nu gaseai asa un BHOU , desii am rezerve serioase , intemeiate ca ar fii EVREU !

Oricum , CASA de PIATRA !

UnUL 18-08-2013 - 22:57

ATITUDINEA PREȘEDINTELUI ESTE – ÎNCĂ O DATĂ – DE BUN SIMȚ.
A MURIT UN OM – INDIFERENT DE ETNIE. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCĂ! Și rușine nesimțiților care scriu măscări pe forum!

un crestin 19-08-2013 - 07:22

Rusine lui Ponta ca a zis sa-l ingroape penticostalii.
Acest Ponta ar trebui sa fie mai recunoscator penticostalilor in general si celor din Chicago in special pentru ca l-au uns de primministru. Vezi vizita la Elim .

UnUL 19-08-2013 - 08:20

Din același.
Și, capsomanul naibii, eu sunt greco-catolic, așa cum ți-am spus; dar orice om are dreptul să-și aleagă și să-și practice religia. Intoleranța e o dovadă de prostie. (Oricum, tu ai dat destule deovezi de i m b e c i l i t a t e până acum ca să nu se mai îndoiască nimeni de acest lucru, Jegoșel.)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult