Acasa Actualitate-InternaSocial FMI deblocheaza transele de imprumut pentru Romania

FMI deblocheaza transele de imprumut pentru Romania

scris de Ziua Veche
12 afisari

.FMI va elibera in luna februarie transele 3 si 4 din imprumutul acordat Romaniei, a declarat, miercuri, Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, intr-o conferinta de presa privind concluziile misiunii de evaluare efectuate in Romania. 

„Vom elibera transele 3 si 4 si vom permite ca jumatate din acesti bani sa intre in contul asigurarilor sociale, iar cealalta sa mearga catre BNR pentru acoperirea deficitului bugetar”, a afirmat Franks, citat de Agerpres.
Reprezentantii Fondului Monetar International vor intocmi un raport de evaluare in baza caruia board-ul Fondului va aproba acordarea celor doua transe cumulate, in valoare totala de 2,3 miliarde euro.
Romania ar mai urma sa primeasca un miliard de euro de la Comisia Europeana si, in functie de aprobarea board-ului Bancii Mondiale, inca aproximativ 300 de milioane de euro de la acest organism financiar.
La randul sau, Fabienne Ilzkovitz, sefa de Unitate a Comisiei Europene, a declarat ca executivul comunitar va debloca urmatoarea transa din imprumutul acordat Romaniei asa cum era programat, in luna martie.

0 comentariu

briel 03-07-2010 - 18:32

Wunderbar.

Un meci de pomina, in care am vazut o echipa germana aclimatizata si cu o tactica de absoluta groaza: toti in aparare, toti in atac. Asta inseamna un ca.ca.lau de alergatura. Cand ti-e frica de fundasul advers ca-ti baga un gol, ce mai ai de facut ? Scapa cine poate.

Bonus point – ideea echipamentului negru, culoarea arbitrului de fapt. Adica niste uriasi cu picioare luuungi si imbracati mortuar. RIP Argentina. Sa vedem cum o rezolva pe Spania in semifinale.

briel 03-07-2010 - 20:44

o victorie cu forcepsul pentru Spania intr-un joc urat.

Iata ca in semifinale avem doar una echipa sud-americana si trei europene, din care doua sunt latinos si doua germanice. Meciurile sunt incrucisate.

Ce ziceti de finala intre Olanda si Germania ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult