Acasa Actualitate-InternaSocial Francezii pot bea in voie la volan

Francezii pot bea in voie la volan

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Le Figaro anunta ca Outox, bautura cu gust de Fanta care ar scadea alcoolul din sange, va fi lansata vineri in Franta.


Outox, potrivit firmei belgiene care o produce, reduce nivelul alcoolului din sange si le permite bautorilor sa-si revina repede la starea normala. Medicii francezi spun ca cei care au reusit sa creeze o bautura care sa scada nivelul alcoolului din sange ar merita Premiul Nobel, dar nu cred ca asa ceva e posibil. Lansarea bauturii are loc la scurt timp dupa ce securitatea rutiera din Franta a difuzat un nou clip socant cu efectele alcoolului la volan.

0 comentariu

Liviu 06-09-2010 - 20:53

Si daca nu ar fi fost o persoana publica probabil ar fi spus lucrurilor pe nume !!! Treaba este ca nu suntem si nu o sa fim curand … Probabil vom lua o bataie „rasunatoare” in Bielorusia si pana la urma Lucescu jr. isi va da singur demisia ! O sa constate si singur ca nu are cu cine si oricat s-ar zbate nu va putea sa faca mai mult decat a facut … Cu vorbe frumoase si cu intentii bune nu faci nimic daca nu ai cu cine !!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult