Acasa Actualitate-InternaSocial Fraţii Cămătaru, condamnaţi definitiv, au fugit din ţară

Fraţii Cămătaru, condamnaţi definitiv, au fugit din ţară

scris de A.B.
18 afisari

Sile şi Nuţu Cămătaru au fugit în Costa Rica după ce au aflat despre condamnările definitive. Autorităţile statului sunt pe urmele lor. 

nutu

foto: a1.ro

Poliţia îi caută fără succes pe fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru. Se pare că aceştia au reuşit să părăsească România. Apropiaţii celor doi susţin însă că fraţii Cămătaru se întorc astăzi în ţară pentru a se preda autorităţilor.

Potrivit România TV, Sile Cămătaru trebuia să se prezinte la Poliţia Capitalei pentru a fi încarcerat, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, vineri, condamnarea sa la 13 ani de închisoare.

Pentru că nu şi-a făcut apariţia la poliţie, oamenii legii au făcut prima încercare la domiciliul din cartierul Ferentari, dar, cum interlopul nu a fost de găsit, au urmat alte locuri din Capitală şi din judeţul Ilfov.

Sile Cămătaru şi fratele său Nuţu au fost condamnaţi de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la 13, respectiv 6 ani de închisoare. Sile a făcut deja 7 ani şi jumătate, astfel încât ar mai avea de executat aproape 6 ani.

Fratele său, Nuţu, ar putea scăpa şi el de condamnare dacă va solicita în instanţă contopirea pedepselor, mai ales că pe numele său nu a fost emis mandat de aducere. Alături de cei doi, în dosar au mai fost judecate alte 30 de persoane. Cu toţii sunt acuzaţi de cămătărie, proxenetism şi trafic de persoane.

35 comentarii

TOM Cc 12-05-2012 - 16:01

In Romania este posibil orice !! TIGANII sa nu faca puscarie pt. fapte in care in alte state ar sta la puscarie 25 ani , sa conduca limuzine de lux fara sa stie sa citeasca si sa scrie ,sa primeasca ajutoare sociale pt. ca nu realizeaza venituri, dar stau in” vile „cu 20 camere si au Q7 in batatura ,etc s.a.m.d !!!

tomi 12-05-2012 - 17:18

allo-! Tatataie URBOS,DIGITAL,CIU CIU,astia nu erau evrei parami-se, vezi cercetati-va rudele poate sint ceva veri de-ai vostri, jeguri.
tomi

Mache 12-05-2012 - 17:30

Cum nu stiai?! 😉 Si astia sunt evrei 😉 :-):-) Lumea a e inabusita de miliardele de evrei ce doresc sa le vina de hac lui Ciuciu, Bubosu & Co 😉 Noroc ca ei sunt vigilenti si nu le scapa nimic. 😉

P.S. In termeni medicali asta se numeste paranoia schizofrenica si e intratabila. Dar macar se poate rade bine de tot de ei. Mai ales acum cand au aflat ca Ponta chiar are ascendenti evrei, cred ca au ajuns in pragul sinuciderii demne prin scufundarea in buda de tara 😉

dxn 12-05-2012 - 18:38

Urbos si digital sunt unul si acelasi: Sandu Dobre (se pare ca acuma sta prin zona BUZAU).
Milosul este un fost ofiter din „servicii” car mai are porecla de CUCERNICUL.
Restul forumului este o zona de aer romanesc neaos, cu veleitati diferite si normale.
Cei despre care am amintit sunt niste incleiati care -vorba unei doamne ANCUTA si unui tip PARAIPAN- trebuie doar blestemati sau castrati..

tomi 12-05-2012 - 20:49

Va asigur in numele poporului roman cinstit si demn,primitor si uman,care de sute de ani traieste in convietuire buna cu toate natiile ce au primit casa calda in Romania,ca speciiile Digital Urbos,CIU CIU nebunu ,nu vor avea sanse,ei au inteles deja ca au dat de dracu cu noi,tot ce au vrut sa obtina sa dus la vale,va asigur ca disparitia lor este iminenta, derbedei de felul lor nu au dreptul sa faca de rusine poporul roman. Incercarea lor mirsava de a invenina mintile unor romani naivi care sa le cada in gruparile lor neofasciste a dat gres,si asta cu contributia noastra dura de a le demasca fetele lor hidoase.
tomi

salut 12-05-2012 - 21:01

Bre, azi iar esti gheneral de securitate?
Ai dreaq doctori, nu lucreaza sambata!

PS: Salutari lu’ Napoleon din salonu’ alaturat!

urbos 12-05-2012 - 19:31

Dupa cum pe buna dreptate, animalul „parpanghel” aminteste de fiecare data, tiganii sint veri cu ji danii. Aceleasi metehne, aceleasi boli. Furtul, parazitismul, crima, inselatoria, talhara, lipsa de civilizatie, le sunt specifice acestor doua neamuri nomade, iesite din robie.

Daca stergeti, stergeti si gainatul ji danului.

BULA 12-05-2012 - 20:06

Te referi la khazari, care se trag din nordul Turciei si care nu sunt evrei, din punct de vedere genetic.

http://4.bp.blogspot.com/-0ocaV6zCAss/TdIXWwZzrdI/AAAAAAAAAN8/p-D9rdbOyq0/s1600/467px-Jews_in_Jerusalem_1895.jpg

tomi 13-05-2012 - 00:46

Crezi frate Carpathi ca baietii au vazut filmul istorie.La scoala primara din Stringulestii de vale nu se facea istorie.Mindria romana consta in infratirea aproape de identificare ale poporului roman si cel evreu,si asta o zic ca mindrie.Nimeni nu are de ce se rusina inafara ca acest adevar istoric va darima celulule legionare.Cele doua mari legiuni romane erau Legiunea a XIII-a Gemina si Legiunea a V-a Macedonica cu luptatori in special din Provincia Iudeea,cu putine efective autentic romane din teritoriiul viitoarei ITALII si in special doar comandantii.
In ceea ce priveste comunitatea evreilor in ROMANIA ar fi cam asa:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_evreilor_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia

===============
Începuturile prezenței evreiești au fost plasate de istoriografia mai veche, înainte de cucerirea Daciei de către Traian,
Chemarea evreilor de către Decebal după distrugerea celui de-al doilea Templu s-a dovedit a fi o legendă…oare??
Primii evrei au ajuns probabil în Dacia odată cu instalarea puterii romane
În 1940 se notau în România Mare circa 800 000 de evrei, din care:

1. Evrei-români rămași în viață în 1945: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 410 000
2. Evrei-români masacrați în Transilvania de Nord (cedată Ungariei – guvernul Szálasi). . .135 000 3. Evrei-români dispăruți, uciși sau transmutați înainte de intrarea trupelor române . . . . .100 000
4. Evrei-români masacrați sub guvernul Antonescu (800 000 minus 645 000) . . . . . . . . .155 000.
=================
Cam asa au fost si sint evreii inruditi cu romanii fie ca-i place sau nu lui urbos,dijita lsi ciu ciu.
tomi

digital 13-05-2012 - 01:10

înghite-ți,mă istoria,ta!

urbos 13-05-2012 - 03:31

Mai intai sa si-o bage in cur.

dxn 12-05-2012 - 20:07

Asta (SanduDobreCucerniculPenisulCretinosSobrulKKt) e NEBUN!
NOAPTEA TRECUTA NU A DORMIT.
Are reale nopti albe din cauza onaniei.
Toata noaptea sta pe „sticla” la XXX si la ora 4 dimineata debita:
„Urbos 12.05.2012; 04:01.
Dorin C bate campii. Spune cretinisme. La asemenea stupizenii e pe de-o parte usor ca cineva sa-l contrazica, pe de alta parte sa i se raspunda cu contraargumente la fel de cretine, specifice ateilor infuriati.”
De fapt nu conteaza ce spune. Esentialul este ca sifiliticul nu se odihneste. Este total dezaxat!
Seara, spre noaptea lui 11.05.2011, dupa 23:00 este tot in „dialog”.
La pranz, in 12.05.2012 este din nou pe comments-uri!!!
Prin urmare, ce poate fi mai daunator sanatatii mintale decat imbolnavirea acestei primate care nu pridideste cu cu prezenta pe comments-uri!
😉

tomi 12-05-2012 - 21:01

DXN,interesul meu nu este sa-i demasc,noi sintem decisi ca acesti derbedei sa faca puscarie,ei sint criminali,nu simpli delicventi,ei,au dreptul la un proces public cu multa publicitate,educativ si propaganistic,ca altii care care le-ar urma calea sa inteleaga ca libertarea de expimare, libertatea de ideologie nu inseamna dreptul de renastere al fascismului si al celulelor legionare.
tomi

dxn 12-05-2012 - 21:28

Criminalitatea acestor primate este o realitate deoarece sunt iremediabili si animalici.
Daca se gasesc si alte aspecte este de-a dreptul avantajos!
De ce spun asta?
Sub anonimatul comments-urilor isi pot deversa toate frustrarile onanice si toate ambitiile intrerupte de spectrul legislatiei.
Astia, daca ar avea aceeasi protectie sub anonimat si in cotidian ar trage cu AKM-ul pentru a-si descarca furia impotriva a tot ce este proxim in jurul lor: nevasta, soacra, copiii, sefii, „participantii la trafic”, taranii din piata, politia, Basescu. Ponta, tomi, dxn, … alti „forumisti”!
Cred ca si in asta consta criminalitatea lor.
Merita castrati ca sa nu mai procreeze DIN GRESEALA CA ORICUM SUNT ONANISTI (ce-au procreat pana acum -DIN GRESEALA- ne ramane noua ca ZESTRE).
In acest moment sunt la fel de distractivi precum penibilii pitici care interpretau rolul nebunilor in balciurile copilariei.
🙂

digital 12-05-2012 - 21:57

ce vorbești,papagalule?!
ar fi bine să-ți analizezi vorbele înainte de a te lansa în afirmații despre tine!
uneori nici nu știi ce îndrugi!
te bagi singur în corzi,da,e un lucru bun!

vorbești cumva despre,tine???!!!
hahaha!
redus mai ești!

tomi 12-05-2012 - 22:18

HAI SPUNE COPILULUI PE NUME,DXN.
Aceste creaturi,derbedeii mahalalelor la virsta a treia,urbos,DIJITAL,ciu huhu,tache sint caractere dementiale,lasi si parsivi,fara protectia anonimatului fac pipi in pantaloni,asi vrea sa-i vad postind cu numelea. Astept sa le vad moaca la prima intilnire fata in fata,cred ca daca asi sufla pe ei ar muri de iunfarct. Marele lor curaj este lasitatea, impotenti si paduchi ai societatii periferiilor.

tomi 12-05-2012 - 22:49

Asa-i tataie cucurigu,nu vreau sa faci infart din cauza mea nu pot sa am pe suflet o canalie ca tine,si acum du-te si ia-ti diazepamul,si pilulele contra schizofreniei,sa dormi adinc si bine si mai ales muuult…

dxn 12-05-2012 - 21:34

Sandule,
Te faci de kkt.
Ai scos-o pe sandita asta ca sa-ti linga ranile?
Dobreeeee, buzoianule, onanistuleeeeeeeee

tomi 12-05-2012 - 21:37

Si tu pui de legionar de unde aparusi,vezi sa nu ma iau de capul tau verde ca nu mai dormi la noapte ,ce crezi ca aici este club de dame?Vezi cauta-ne in alta parte,nu avem timp de tine.
Iar dupa stil asi spune ca esti frate-sora geamana cu digital-urbos.

tomi 12-05-2012 - 21:40

urbos-digital-cucurigu cunoastem obiceiurile nesanatoase specifice legionarilor de a face homosex,insa de data asta va dati cu firma-n cap,auzi sanda sanda,firea-ti al dreacului de jeguri,va-ti facut fetite,frumoaselor,astazi sinteti femele?

digital 12-05-2012 - 21:42

bă tomi,tu,ești prea prost să demaști pe cineva,nu pot să-mi imaginez,când te uiți în oglindă,ești mascat sau demascat?!

DXN 12-05-2012 - 21:44

Sandule Dobre,
Te-ai hodinit bine?
Ca azi dimineata la patru dadeai din tine.

tomi 13-05-2012 - 00:56

si acuma pute inca,desi nevasta-sa dete cu furtunul pe el,tot mai e-n vigoare codul portocaliu de gaze toxice in zona lui Sandu Dobre,

DXN 12-05-2012 - 21:43

😉

digital 12-05-2012 - 21:59

tomi ăsta,retardat,nu poate mai mult!
stați liniștiți,băieți!

sanda sanda 12-05-2012 - 21:44

tomi bolshevikule esti un agramat. Se scrie firea-ti ai dreacului de jeguri nu firea-ti al dracului. Si se scrie v-ati facut nu va-ti facut. Mai dute ba la scoala nu mai polua forumul si limba romana sobolanule.

tomi 12-05-2012 - 22:08

Auzi ciocârlie sanda sanda,când vei avea anii mei de studii,hai să mai vorbim.Tu cu toti putradeii tăi nu ajungeţi la jumătate din anii ce i-am petrecut în învăţământ,şi la voi după clasa a treia deja vă duceţi la furat prin tramvaie,atâta vă ajunge să distingeţi numărul liniei.
Auzi frumoaso,cu noi ai dat de dracu,eu zic că nu ai talent,şi joci prost.
Auzi talente de acest fel le-am citit in mersul trenurilor.
tomi

sanda sanda 12-05-2012 - 22:15

E foarte grav ca ai lucrat in invatamant desi esti un agramat si un analfabet agresiv. Pesemne ca ai fost activist bolshevik pe la inspectoratul scolar sau pe la cnefs. Cine stie cate generatii de copii romani ai nenorocit. Ca nu va mai inghite pamantul odata.
Si de ce vorbesti despre tine la persoana a intaia plural? Cred ca ai personalitati multiple, adica esti schizofrenic.

tomi 12-05-2012 - 22:32

sandutza cu gramatica stai prtost ai vazut scoala prin Botosani, cu suplinitori absolventi de licee industriale,ca de profesori nu erau fonduri.Cind vorbesc in numele unui grup de persoane cred ca se aplica pluralul.Auzi si mai lasa talentele de profesoara de gramatica, este tot un narav legionar. Iar daca nu esti tu Maria ZC nu-mi spune pe nume, ti- am recunoscut morfologia cuvintelor. Sa te vad acum printzeso.
tomi

salut 12-05-2012 - 22:53

tomi a zis la
12-05-2012:at 22:08

„…când vei avea anii mei de studii…”

=====================

Mai tomica, faptul ca ai facut de sase ori clasa a III-a nu echivaleaza cu „absolvirea clasei a 8-a”, intelegi diferenta? Poate te ajuta constatarea ca, incepand cu clasa a IV-a, copii normali nu mai scriu „mi-au aratat” ca pisica („miau aratat”), nu mai scriu „asi vrea” ci „as vrea”….si pot sa-ti mai dau vreo 100 de exemple din cuJetarile tale.
In plus, anii pe care ii petreci in institutia aia cu baieti in halate albe si cu camasi cu maneci lungi..lungi, nu echivaleaza decat acolo cu studiile universitare, chiar daca intre voi va numiti „tovarasu’ Napoleon” sau „Herr Stalin”. Ai priceput-o si p-asta?

digital 12-05-2012 - 22:17

tu te-ai dus la furat în izdrael?!
după ce te-ai ”școlit”,la Târgoviște?!
hahaha!
nu mai pot cu prostul ăsta de tomi!
hahaha!

urbos 12-05-2012 - 22:52

Corect e izdraiel.

urbos 13-05-2012 - 00:32

Mai bine povesteste-ne cum ai supravietuit, ca maine, poimaine dai ortu popii si n-o sa mai avem de ce rade.
Zi-ne-o p-aia cu sarma ghimpata si legea lui Ohm. Sau cum te-ai ascuns in cuptor.

tomi 13-05-2012 - 00:52

Da cu capusele acelea feroce ce va ataca creierele cum stai?
La noi toate informatiile ne previn de vizite in Romania din cauza invaziei de capuse catastrofale. Mai spalati-va urbosule,dijital,tache si ciu ciu,uite ce pacoste facurati tarii

tomi 13-05-2012 - 00:58

te-ai bagat avocat la dijital cucurigu sau el s-a bagat in tine?Ma zii care-i femeia si care barbatul sau faceti schimb la doua zile.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult