Acasa Actualitate-InternaSocial Funeriu, despre rezultatele la Titularizare: Asta e Romania!

Funeriu, despre rezultatele la Titularizare: Asta e Romania!

scris de Ziua Veche
0 afisari

.„Aceasta este Romania. Aceasta este calitatea celor care sunt astazi in pozitia de a …, ei doresc sa devina profesori in Romania. Rezultatele sunt slabe, pentru prima data, zic eu, am avut un bacalaureat corect, o competitie de titularizare corecta. Vedem astazi care sunt rezultatele”, a declarat ministrul Daniel Funeriu, la Palatul Victoria, dupa sedinta de Guvern.


Ministrul Educatiei a spus ca, inca de la preluarea mandatului, a sustinut ca Romania are nevoie de un nou cadru legislativ pentru tot ceea ce inseamna formarea initiala si continua a cadrelor didactice, dar Opozitia s-a opus in Parlament, la discutiile privind legea educatiei.

0 comentariu

hoinarnet 23-07-2010 - 06:22

Traian Basescu:Nu toti suntem obligati sa ne respectam tara la fel
In anul 2009,presedintele PSD de atunci,Mircea Geoana critica vehement Raportul pe justitie privind Romania, mai ales ca era an electoral pentru domnia sa si partidul din care facea parte.
In anul 2010,Mircea Geoana,fost presedinte PSD,presedinte al Senatului Romaniei,a aratat aproape un dezinteres total fata de acest subiect.
Pe 22 iulie 2010, cand Presedintele Traian Basescu a convocat ambasadorii statelor europene pentru a le expune pozitia Romaniei fata de raportului pe Justitie al Comisiei Europene,domnul Geoana,intamplator sau nu, se afla in vizita in SUA.
Am fost curios sa caut o alta deplasare a domnului Mircea Geoana in SUA, si am gasit pe internet,vizita domniei sale din 26-07-2002,in calitate de Ministru de Externe al Romaniei.
Mai departe
http://brasovean2008.blogspot.com/2010/07/traian-basescu-nu-toti-suntem-obligati.html

Potcovaru 23-07-2010 - 19:11

Romania nu sufera din cauza Presedintelui. Ea sufera din multe alte cauze…Este absurd sa mai cheltuim vreodata bani pentru o astfel de operatie…Mai ieftin iesimdaca-l castram pe Floiculescu..flo…flo..

nik 24-07-2010 - 05:14

cine le comanda si castiga procente dar realitatea este alta nu am intalnit pe nimeni care ar vota cu prostanacul sau cu floarea vestejita cautati unul mai bun decat avem acum si am sa va sustin pana in panzele albe

ioan 24-07-2010 - 05:41

Toti sunt la fel! O solutie pentru insanatasirea climatului politic in Romania ar fi suspendarea in intregime a clasei politice actuale. Daca era o clasa politica performanta Romania trebuia sa progresesze. Asa ca domnilor politicieni UNDE EST PROGRESUL?
Fara asanarea morala a clasei politice si a societatii in ansamblu, vom asista la acelasi spectacol trist si pagubos pentru romani!

codreanu 13-08-2010 - 10:46

Majoritatea oricum nu este cea mai desteapta posibil. Uita-te la cate credite aiurea a luat aceasta majoritate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult