Acasa Actualitate-InternaSocial Funeriu isi va transfera fetita la o scoala din Romania cand ii va permite situatia familiala

Funeriu isi va transfera fetita la o scoala din Romania cand ii va permite situatia familiala

scris de Ziua Veche
3 afisari

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat, luni, la Arad, raspunzand unei intrebari, ca isi va transfera fetita la studii in Romania din strainatate imediat ce situatia familiala ii va permite acest lucru, afirmand ca fata locuieste in prezent cu mama ei.


Intrebat de jurnalisti cand isi va transfera fetita din strainatate la o scoala din Romania, ministrul a afirmat, initial, ca a incercat, de-a lungul carierei, sa nu amestece viata privata cu cea publica.

El a adaugat, totusi, ca in luna decembrie, cand a fost numit ministru, fetita lui studia in clasa intai in Germania, unde locuia si el.

„Fetita mea va veni in Romania imediat ce situatia obiectiva o va permite, eu avand acum o situatie speciala, pentru ca, din motive de familie, fetita mea locuieste impreuna cu mama ei in strainatate. Va veni sa studieze in Romania, va asigur, si mie imi este foarte dor de ea”, a spus Funeriu.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a participat, luni dimineata, la deschiderea anului scolar la o unitate de invatamant din Arad, el urmand sa viziteze apoi si alte scoli.

0 comentariu

johny 26-07-2010 - 17:29

deci se poate si altceva decit vin

dobremax 27-07-2010 - 05:51

Va rugam sa pastrati un ton decent in comentarii despre cercetarea din rep moldova. Va multumim

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult