Acasa Actualitate-InternaSocial Funeriu: Pachet de masuri pentru evitarea blocarii anului scolar

Funeriu: Pachet de masuri pentru evitarea blocarii anului scolar

scris de Ziua Veche
26 Afisari

.Ministrul Educatiei Daniel Funeriu spune ca va fi definitivat un pachet de masuri pentru a evita blocarea anului scolar, dar mizeaza si pe faptul ca dascalii nu ar risca viitorul elevilor prin neparticiparea la bacalaureat, sustinand ca nu va lua nicio masura represiva injusta impotriva profesorilor. Daniel Funeriu a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca acest pachet de masuri care ar evita blocarea anului scolar va fi gata saptamana viitoare.

In interviu, ministrul Educatiei explica situatia drepturilor salariale castigate in instanta a caror plata a fost amanata si vorbeste despre manualele alternative si soarta titularilor odata cu restrangerea activitatii.

Funeriu mai spune ca la 15 septembrie niciun cadru didactic nu va fi in afara sistemului, sustinand ca noua Lege a educatiei are prevederi care trebuie sa le dea liniste si incredere dascalilor.

El afirma, totodata, ca ar fi „atat de usor” din postura de ministru al Educatiei sa ii puna pe studentii dintr-o organizatie studenteasca impotriva altora, pe rectorii de la universitatile private impotriva rectorilor de la universitatile de stat, pe rectorii de la universitatile tinere impotriva rectorilor de la universitatile mari, dar ar fi un lucru iresponsabil.

Interviul integral aici http://www.mediafax.ro/.

0 comentariu

jan dinu 16-07-2010 - 18:26

Cu ochi de peste prajit
N’are minte nici-un pic …
EL e doar marioneta …
Ce cinta la o flashneta !
JD-USA

Caramache 18-07-2010 - 04:19

” PNL, fata necesitatea ca Opozitia sa faca ceva acum pentru Romania. Am vazut limpede care este pozitia PSD….” Crin Antonescu – seful Penelizei muma
No draghii miei, daca moasa comunala Kikikrin Trandafirescu, a ajutat la fatatul necesitatii privind limpede si languros la popozitia pesederasta, este absolut necesar acum ca Kikikrin Trandafirescu, moasa comunala diplomata in istorie, sa ne informeze numele berbantului mascul care a fecundat-o pe muierea femela Peneliza ca ceasta sa fete necesitatea.

nik 19-07-2010 - 03:50

si crinule nu te vei ofili te vei usca si nu cred ca apuci craciunul presedinte la pnl pt, la cate iti debiteaza capul e vor arunca pe usa din dos ceva asemanator cu timisoara.pacat ca partidul liberal a incaput pe mana unui repetent

Huhu sulangiul 19-07-2010 - 08:34

Comentarile lor idioate, imputite, sunt doar diversiuni si manipulari pedeliste-basiste-securiste!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult