Acasa Actualitate-InternaSocial Furtuna a afectat o cursă Wizz Air pe ruta Hamburg-București: trei stewardese la spital!

Furtuna a afectat o cursă Wizz Air pe ruta Hamburg-București: trei stewardese la spital!

scris de C.P.
200 Afisari

Furtuna care a făcut ravagii în România, în noaptea de joi spre vineri, a provocat şi un incident pe cursa Wizz Air pe ruta Hamburg-București.

În timp ce avionul zbura deasupra Craiovei, aeronava a întâmpinat turbulențe severe care au dus la rănirea a trei stewardese. Cele trei femei au suferit răni ușoare din cauza turbulențelor intense.

Stewardesele, transportate la spital!

La aterizarea pe aeroportul Otopeni, echipajele de urgență au intervenit rapid. Cele trei stewardese rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, anunţă Antena 3.

Au intervenit trei echipaje din cadrul Comitetului Operativ pentru Situații de Urgență, care au asigurat transportul rapid al victimelor către unitatea medicală.

Potrivit BoardingPass, două zboruri către București dinspre Timișoara și Tel Aviv au fost deviate pe aeroporturi din Bulgaria.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS