Acasa Actualitate-InternaSocial Furtuna a făcut dezastru în toată ţara (video)

Furtuna a făcut dezastru în toată ţara (video)

scris de A.P.
4 afisari

In Bucureşti, traficul rutier a fost blocat, marţi, pe două benzi de pe Şoseaua Mihai Bravu, din cauza unui copac căzut, pe sensul de mers dinspre Piaţa Iancului înspre Piaţa Muncii. Maşinile au circulat pe banda a 3-a şi pe linia de tramvai până când echipajele ISU Bucureşti au reuşit să îndepărteze copacul de pe carosabil.

Capitala şi 17 judeţe din jumătatea de est a ţării se află în intervalul marţi, ora 15.00 – miercuri, ora 15.00, sub cod galben de furtună, potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

La Orşova, aleile pietonale din parcuri şi câteva străzi au fost blocate, marţi, de copacii rupţi de furtună, transmite rtv.net. Din fericire, viceprimarul Constantin Negulescu a declarat că nicio persoană nu a fost rănită. La Botoşani, a plouat atât de tare încât mai multe străzi din centrul oraşului au fost inundate, iar în sudul ţării, în Giurgiu, ploile torenţiale au făcut, de asemenea, prăpăd.

În judeţul Giurgiu, mai multe localităţi au rămas fără energie electrică, zeci de copaci au fost rupţi de vântul puternic, iar mai multe străzi străzi şi gospodării au fost inundat.

În municipiul Giurgiu acoperişul unui bloc a fost luat de vânt, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de la ISU, deoarece acesta obtura intrarea în imobil. Trei gospodării au fost inundate şi trei copaci au fost rupţi în municipiu în urma vijeliei.

Au mai fost înregistraţi copaci rupţi şi căzuţi pe şosea în localităţile Bulbucata, Singureni, Iepureşti, Greaca şi DN5 Giurgiu-Bucureşti în dreptul localităţii Remuş. Cantităţile de apă înregistrate au fost de aproximativ 10 l/mp, vântul a bătut cu 15m/secundă şi grindina a fost de un milimetru.

La Vaslui, Stadionul Municipal, pe care echipa locală îşi dispută meciurile din Liga I, a fost inundat în urma unei ploi torenţiale, pompierii militari intervenind cu două echipaje pentru evacuarea apei de pe suprafaţa de joc şi de pe pista de atletism. Pe alocuri, apa a atins şi jumătate de metru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult